LSP Oat King Z brazilskimi oreščki

Cena z DDV:
1,90 €
DODAJ V KOŠARICO

  

 

Opis izdelka

Odlična energijska tablica primerna za zajtrk, malico ali kot nadomestek katerega drugega obroka. Priporočamo, da jo zaradi velike kalorične vrednosti zvečer ne uživate.

 

 

Ekipa UltimaxCore® priporoča uravnoteženo, raznoliko prehrano in zdrav način življenja.

 

Sestava

Hranilna vrednost:

 

95 g 100 g

Energijska vrednost 451 kcal (1887 kJ) 475 kcal (1986 kJ)
Beljakovine 5,6 g 5,9 g
Ogljikovi hidrati 48,5 g 51 g
- od tega sladkorji 29,9 g 31,4 g
Maščobe 25,4 g 26,7 g
- od tega nenasičene maščobne kisline 11,6 g 12,2 g
Natrij 0,41g 0,43 g

 

Sestavine:

35% ovseni kosmiči, čokoladni preliv (sladkor, palmino olje,  sirotka v prahu, masten kakav v pragu,  emulgator: sojin licitin, aroma), zlati sirup, rastlinska margarina (palmino in rastilnsko olje, voda, sol, naravna aroma), surovi trsni sladkor, brazilski oreščki 5%. Lahko vsebuje sledove orehov, arašidov, jajc in sezama.

 

O proizvajalcu

 

Ekipa LSP® je specializirana za raziskave, razvoj in proizvodnjo sofisticirane športne prehrane na najvišji kakovostni ravni. Podjetje LSP® je bilo ustanovljeno leta leta 1998 v mestu Hürth v bližini Kölna. Leta 2004 se je podjetje preselilo v večje in tehnično modernejše prostore v Bonnu. LSP® športna prehrana je sinonim za kakovost in uspešnost proizvodov, ki uživa poseben ugled v športni prehranski industriji. Kdor to pozna, ceni naše izdelke. Brezkompromisna maksimalna učinkovitost LSP® izdelkov presega najvišja pričakovanja kupcev, ki res poznajo ponudbo na trgu. Strokovnjake znova in znova navdušujejo naše inovativne razvojne novosti, zaradi česar smo največkrat nagrajeno podjetje v Nemčiji. Vsak dan uporabljamo naše dolgoletne izkušnje, znanje in našo strokovnost za razvoj novih, boljših in unikatnih izdelkov v naših laboratorijih. To je mogoče le z najboljšimi surovinami, usposobljeno, motivirano ekipo zaposlenih in napredno proizvodno opremo. Naši kupci so osveščeni rekreativci vseh starosti, ki jim je postava in zdravje pomembna, kot tudi vrhunski športniki različnih disciplin.