Syntech Synpro Pure Mass - 5000g

OKUS:
VELIKOST:
Cena z DDV:
59,90 €
Obvesti me ko bo izdelek na zalogi:

  

 

Opis izdelka

 

SynTech je želel z izdelavo SynPro Pure Mass na trg uvrstiti visoko prebavljiv "gainer", ki je enostaven za mešanje z omejeno količino vode in spodbudi telo, da pridobi na masi. Večina visoko kaloričnih "gainerjev" je slabo prebavljivih zaradi svoje sestave in za mešanje potrebujejo veliko količino vode. Čeprav vsebujejo veliko količino kalorij, lahko oslabijo vaš apetit čez dan in tako neto poraba dodatnih kalorij ni tako visoka, kot ste jo pričakovali.

Podjetje SynTech s SynPro Pure Massom uvaja okusen in visoko prebavljiv napitek, ki se hitro topi v majhni količini vode. Za razliko od ostalih "gainerjev", lahko zaužijete od 2 do 3 napitke dnevno, brez da bi oslabi vaš apetit, zahvaljujoč dodanemu FSO (frukto-oligosaridov topnih v vodi), ki spodbuja prebavo.

V fazi razvoja so raziskovalici testirali več formul z različnimi odstotki maščobe (10%, 5% in manj kot 2%) in prišli do zaključka, da je pri manjšem odstotku maščobe boljša prebava. Zato so se odločili, da naredijo napitek, ki vsebuje manj kot 1% maščobe in ga obogatijo s CLA.

Vsi, ki želite resno pridobiti na masi boste imeli največ učinka od napitka ogljikovih hidratov z vsaj 25g beljakovin na obrok.Vsak obrok vsebuje nekaj več kot 85g ogljikovih hidratov predvsem meltodekstrinskih. Te visoko kakovostne kompleksne ogljikove hidrate telo presnavlja počasi in s tem zagotovi dolgotrajno energijo ter ohranja krvni sladkor v ravnovesju.

SynPro Pure Mass je narejen izključne iz časovne matrike in je obogaten z BCAA. Matrika vsebuje celotni spekter aminokislin in bejakovin, vsaka s svojo specifično absorbcijo z razponom od zelo hitre absorbcije (BCAA, beljakovine sirotke hidrolizata in beljakovine sirotke izolata) do hitro prebavljivih spojin (koncentrat sirotkinih beljakovin), v sredini (jajčne beljakovine) in do počasi prebavljivih snovi (micelarni kazein). V vsaki porciji je vsaj 7g BCAA. V formulo so dodali tudi ZMA kompleks, saj lahko intenzivni treningi znižajo raven cinka in magnezija. Tako pomanjkanje lahko privede do zmanjšanje testosterona, krčov, utrujenosti in brezvoljnosti. Številne študije so potrdile, da lahko ZMA dopolnilo spodbudi proizvodnjo testosterona. Vsakodnevni treningi lahko poveča potrebe po vitaminu B, zato smo dodali tudi več vrst vitamina B v formulo.

  • Vitamin B1 (tiamin) ima pomembno vlogo pri presnovi ogljikovih hidratov, njegove potrebe so odvisne od količine prisotnih ogljikovih hidratov v hrani, ki vam daje energijo. Ko se nivo OH v hrani poveča, se tudi potreba po tiaminu povečuje.
  • B2 (riboflavin) ima pomembno vlogo pri presnovi beljakovin. Ko športnik/športnica potrebuje večji vnos beljakovin, telo potrebuje tudi nekoliko več vitamina B2.
  • B6 (piridoksin) ima ključno vlogo pri presnovi beljakovin. Bolj beljakovinska je vaša hrana, več vitamina B6 boste potrebovali.
  • B12 (ciankobalamin) ima pomembno vlogo pri presnovi aminokislin.

 

Ekipa UltimaxCore® priporoča uravnoteženo, raznoliko prehrano in zdrav način življenja.

 

Sestava

Hranilna vrednost: 

 

2 porciji = 250 g 100g

Energijska vrednost 932 kcal (3894 kJ) 373 kcal (1558 kJ)
Beljakovine 53,3 g 21,3 g
Ogljikovi hidrati 178,25 g 71,3 g
Maščobe 1,85 g 0,74 g
- od tega CLA 1,25 g 0,5 g
BCAA mešanica 2,7 g 1,08 g
- levcin 1,35 g 0,54 g
- isolevcin 0,675 g 0,27 g
- valin 0,675 g 0,27 g
ZMA kompleks    
- cink 5,07 mg 2,03 mg
- magnezij 186,55 mg 74,62 mg
Vitamin kompleks    
- vitamin B1 0,55 mg 0,22 mg
- vitamin B2 0,70 mg 0,28 mg
- vitamin B3 7,95 mg 3,18 mg
- vitamin B5 3,00 mg 1,20 mg
- vitamin B6 0,7 mg 0,28 mg
- vitamin B12 1,37 µg 0,55 µg

 

Sestavine:

maltodekstrin, izolat mlečnih beljakovin (80% micelarni kazein, 20% native whey beljakovine, dekstroza, izolat sirotkinih beljakovin, aromatiziranje (vanila), jajčni albumin, sadni oligosaharidi, levcin, CLA-prah, izolevcin, valin, magnezijev oksid, Whey proteinski hidroizolat, cink citrat, nikotinamid (vitamin B3), D-kalcijev pantotenat (vitamin B5), ciankobalamin (vitamin B12), pirodoksin hidroklorid (vitamin B6), riboflavin (vitamin B2), tiamin HCI (vitamin B1)

 

Priprava:

1 porcija = 2 merici (125g) zmešate s 300ml vode. Zaužijete od 2 do 3 merice dnevno.

  • Na dan treninga: 1 porcija med obroki, 1 porcija po treningu. Če želite, lahko še eno zaužijete zvečer.
  • Ko ne trenirate: 1 porcija zjutraj med obroki in 1 porcija popoldan med obroki, če želite lahko še eno zaužijete zvečer.

 

O proizvajalcu

SYNTECH™ je sinonim za KAKOVOST, VARNOST in VISOKO dozirane izdelke.

SynTech™ in naša ekipa strokovnjakov vam bo pomagala, da boste dobili najboljše za sebe! Ne glede na to ali želite izgubiti težo, povečati mišično maso, optimizirati učinkovitost ali povečati svoj ​​zdrav način življenja je SynTech prava izbira! Ni važno s katerim športom se ukvarjate ali kakšni so cilji, vse mora biti ravno prav. Poleg treninga, okrevanja in spanja mora biti tudi prehrana uravnotežena in dobro časovno usklajena. Za ves trud, ki se vlaga za dosego ciljev si zaslužite samo najboljše dodatke, ki dejansko delujejo. Zato smo tu mi, da vam pomagamo doseči zastavljene cilje. Ponosni smo, da vam lahko ponudimo naš izbor izdelkov, ki temeljijo na sloganu "formulirani brez kompromisov". SynTech™ si je v fazi razvoja svojih produktov zastavil visoko kakovost in optimalno delovanje.

 

Da bi to dosegel je moral spoštovati 4 ključne parametre:

 1. Inovativne in znanstveno osnovane izdelke

SynTech™ ne stoji za tako imenovanimi "hyped" izdelki, ki temeljijo na "perspektivnih študijah". Prav tako ne vsebuje popolnoma novih, nejasnih sestavin, ki vodijo k slabim razultatom. Moč SynTech™ leži v njihovi pazljivi kombinirani mešanici sestavin, ki temeljijo na znanstvenih dokazih. 

 

2. SynTech™ uporablja le najboljše sestavine

Je eno redkih podjetij, ki pri svoji proizvodnji odločno in izključno uporablja sestavine "blagovnih znamk". Samoumevno je, da so te dražje, vendar ponujajo številne pomembne prednosti: sestavine so vrhunske kakovosti. Prednost dajejo blagovnim znamkam proizvedenim v Evropi, ker so le te pod stalnim strogim preverjanjem proizvodnje in kakovosti. Poleg tega sestavine blagovnih znamk temeljijo na znanstvenih publikacijah in raziskavah. Izdelki pa so sledljivi na ravni sestavin, kar močno izboljšuje kakovost in varnost hrane.

 

3. SynTech™ uporablja le polne količine aktivnih odmerkov

Mnogi proizvajalci prehranskih dopolnil pravilnega doziranja ne jemljejo resno. Vse prepogosto dodajo le majhne količine aktivne snovi v njihove izdelke, kar vodi do slabe učinkovitosti. Vendar SynTec™ ne ponuja izdelkov, ki temeljijo na tako imenovanih "lastniških mešanicah", ki vsebujejo poddozirane ali odvečne sestavine. SynTech™ izdelki vsebujejo popolno količino aktivnih odmerkov. Prepričani smo, da je dodana vrednost za športnika višja, če se izločijo odvečne sestavine in doda pravilna količina aktivnih snovi. 

 

4. Vsi izdelki so oblikovani v sinergiji.

Vsebujejo kombinacijo sestavin, ki sodelujejo med seboj, omogočajo optimalno delovanje in zagotavljanje največje učinkovitosti. Poleg tega so proizvodi SynTech™ lahko prebavljivi in odličnega okusa.