Syntech SynFlex - 90 kaps

Syntech SynFlex - 90 kaps

Cena z DDV:
26,90 €
DODAJ V KOŠARICO

  

 

Opis izdelka

 

SynTech je razvil novo prefinjeno formulo za sklepe in vezivna tkiva. 

 

SynFlex je posebno razvit prehranski dodatek za vsakega športnika ali rekreativca, ki bi rad poskrbel za svoje sklepe in vezivna tkiva. Moč dodatka leži v sinergijskem delovanju različnih hranil.

 

Ključne značilnosti na dnevni odmerek:

  • 1500 mg glukozamina
  • 500 mg hondroitina
  • 500 mg MSM (metil sulfonil metan)
  • 300 mg kurkume
  • 40 mg kolagena

 

Ekipa UltimaxCore® priporoča uravnoteženo, raznoliko prehrano in zdrav način življenja.

 

Sestava

Hranilna vrednost: 

 

3 tab = dnevni odmerek  

Glukozamin1500  1500 mg  
Hondroitin 500 mg  
MSM (metil sulfonil metan) 500 mg  
Kurkuma ekstrat 300 mg  
Kolagen 40 mg  
     

 

Sestavine:

D-glukozamin hidroklorid (iz rakov), hondroitin natrijev sulfat ( iz rib in rakov), MSM, rastlinske kapsule (E464, E171), kurkuma, sredstvo za zgoščevanje (mikrokristalna celuloza), hidrolizirani kolagen (iz ribe), polnilo (magnezijev stearat), sredstvo proti strjevanju (silicijev dioksid).

Informacije za alergike: vsebuje rake in ribe.

 

Priprava/Uporaba:

1 porcija = 3 kapsule pri zajtrku.

 

O proizvajalcu

SYNTECH™ je sinonim za KAKOVOST, VARNOST in VISOKO dozirane izdelke.

SynTech™ in naša ekipa strokovnjakov vam bo pomagala, da boste dobili najboljše za sebe! Ne glede na to ali želite izgubiti težo, povečati mišično maso, optimizirati učinkovitost ali povečati svoj ​​zdrav način življenja je SynTech prava izbira! Ni važno s katerim športom se ukvarjate ali kakšni so cilji, vse mora biti ravno prav. Poleg treninga, okrevanja in spanja mora biti tudi prehrana uravnotežena in dobro časovno usklajena. Za ves trud, ki se vlaga za dosego ciljev si zaslužite samo najboljše dodatke, ki dejansko delujejo. Zato smo tu mi, da vam pomagamo doseči zastavljene cilje. Ponosni smo, da vam lahko ponudimo naš izbor izdelkov, ki temeljijo na sloganu "formulirani brez kompromisov". SynTech™ si je v fazi razvoja svojih produktov zastavil visoko kakovost in optimalno delovanje.

 

Da bi to dosegel je moral spoštovati 4 ključne parametre:

 1. Inovativne in znanstveno osnovane izdelke

SynTech™ ne stoji za tako imenovanimi "hyped" izdelki, ki temeljijo na "perspektivnih študijah". Prav tako ne vsebuje popolnoma novih, nejasnih sestavin, ki vodijo k slabim razultatom. Moč SynTech™ leži v njihovi pazljivi kombinirani mešanici sestavin, ki temeljijo na znanstvenih dokazih. 

 

2. SynTech™ uporablja le najboljše sestavine

Je eno redkih podjetij, ki pri svoji proizvodnji odločno in izključno uporablja sestavine "blagovnih znamk". Samoumevno je, da so te dražje, vendar ponujajo številne pomembne prednosti: sestavine so vrhunske kakovosti. Prednost dajejo blagovnim znamkam proizvedenim v Evropi, ker so le te pod stalnim strogim preverjanjem proizvodnje in kakovosti. Poleg tega sestavine blagovnih znamk temeljijo na znanstvenih publikacijah in raziskavah. Izdelki pa so sledljivi na ravni sestavin, kar močno izboljšuje kakovost in varnost hrane.

 

3. SynTech™ uporablja le polne količine aktivnih odmerkov

Mnogi proizvajalci prehranskih dopolnil pravilnega doziranja ne jemljejo resno. Vse prepogosto dodajo le majhne količine aktivne snovi v njihove izdelke, kar vodi do slabe učinkovitosti. Vendar SynTec™ ne ponuja izdelkov, ki temeljijo na tako imenovanih "lastniških mešanicah", ki vsebujejo poddozirane ali odvečne sestavine. SynTech™ izdelki vsebujejo popolno količino aktivnih odmerkov. Prepričani smo, da je dodana vrednost za športnika višja, če se izločijo odvečne sestavine in doda pravilna količina aktivnih snovi. 

 

4. Vsi izdelki so oblikovani v sinergiji.

Vsebujejo kombinacijo sestavin, ki sodelujejo med seboj, omogočajo optimalno delovanje in zagotavljanje največje učinkovitosti. Poleg tega so proizvodi SynTech™ lahko prebavljivi in odličnega okusa.