Syntech Crea-Trona Double Buffered Creatine - 120 kaps

Syntech Crea-Trona Double Buffered Creatine - 120 kaps

Cena z DDV:
29,90 €
DODAJ V KOŠARICO

  

 

Opis izdelka

 

Crea-Trona® je Double Buffered kreatin enega izmed vodilnih nemških podjetji AlzChem, ki je proizvajalec tudi zelo znanega Creapture® kreatina. Dobimo ga s pomočjo dodajanja "double buffered" natrijevega karbonata in natrijevega bi-karbonata v Creapture®. To sta oba naravna minerala, ki ustvarita alkalno okolje s pomočja pHja vrednostjo med 8 do 12. Crea-Trona® je veliko bolj učinkovita kot druge vrste kreatina, vključno s tistimi, ki imajo alkalen pH-buffer (kre-alkalyn). "Double Buffered" preprečuje, da vrednost pH v mišicah med treningom pade, s tem poveča zmogljivosti in obseg treninga in spodbuja hitrejše okrevanje prvotnega pH v vrednosti pred začetkom treninga.

Prednosti Crea-Trona® za športnike in športnice:

  • deluje že s prvim odmerkom
  • poveča eksplozivno moč
  • najboljši buffer mlečne kisline - formula nevtralizira mlečno kislino, posledično je mogoče izboljšati vzdržljivost in dolžino treninga in je primeren predvsem za športnike, ki delajo na moči in vzdržljivosti
  • nima stranskih učinkov, ampak samo prednosti. Znano je, da športniki radi pozabijo na uživanje tekočine med treningom in tako jih kreatin monohidrat dehidrira in s tem naredi občutljivejše na poškodbe. S Crea-Trona® so te stvari samo še preteklost.

 

Z odmerkom 4ih kapsul Crea-Trona® bodo vaši rezultati identični odmerku 5g kreatin monohidrata.

 

Ekipa UltimaxCore® priporoča uravnoteženo, raznoliko prehrano in zdrav način življenja.

 

Sestava

Hranilna vrednost: 

 

2 porciji = 4 kaps 100 g

Crea-Trona®

3 g 85,42 g

 

Sestavine:

Crea-Trona® Double Buffered Creatine, želirno sredstvo (želatina), sredstvo proti strjevanju (magnezijev searat)

 

Priprava:

1 porcija = 2 kapsuli vzamete 2 krat dnevno vse dni v tednu

  • na dan treninga: 1 porcija 20min pred treningom in 1 porcija takoj po treningu
  • ko ne trenirate: 1 porcija takoj zjutraj na prazen želodec in 1 porcija popoldan med obroki

 

O proizvajalcu

SYNTECH™ je sinonim za KAKOVOST, VARNOST in VISOKO dozirane izdelke.

SynTech™ in naša ekipa strokovnjakov vam bo pomagala, da boste dobili najboljše za sebe! Ne glede na to ali želite izgubiti težo, povečati mišično maso, optimizirati učinkovitost ali povečati svoj ​​zdrav način življenja je SynTech prava izbira! Ni važno s katerim športom se ukvarjate ali kakšni so cilji, vse mora biti ravno prav. Poleg treninga, okrevanja in spanja mora biti tudi prehrana uravnotežena in dobro časovno usklajena. Za ves trud, ki se vlaga za dosego ciljev si zaslužite samo najboljše dodatke, ki dejansko delujejo. Zato smo tu mi, da vam pomagamo doseči zastavljene cilje. Ponosni smo, da vam lahko ponudimo naš izbor izdelkov, ki temeljijo na sloganu "formulirani brez kompromisov". SynTech™ si je v fazi razvoja svojih produktov zastavil visoko kakovost in optimalno delovanje.

 

Da bi to dosegel je moral spoštovati 4 ključne parametre:

 1. Inovativne in znanstveno osnovane izdelke

SynTech™ ne stoji za tako imenovanimi "hyped" izdelki, ki temeljijo na "perspektivnih študijah". Prav tako ne vsebuje popolnoma novih, nejasnih sestavin, ki vodijo k slabim razultatom. Moč SynTech™ leži v njihovi pazljivi kombinirani mešanici sestavin, ki temeljijo na znanstvenih dokazih. 

 

2. SynTech™ uporablja le najboljše sestavine

Je eno redkih podjetij, ki pri svoji proizvodnji odločno in izključno uporablja sestavine "blagovnih znamk". Samoumevno je, da so te dražje, vendar ponujajo številne pomembne prednosti: sestavine so vrhunske kakovosti. Prednost dajejo blagovnim znamkam proizvedenim v Evropi, ker so le te pod stalnim strogim preverjanjem proizvodnje in kakovosti. Poleg tega sestavine blagovnih znamk temeljijo na znanstvenih publikacijah in raziskavah. Izdelki pa so sledljivi na ravni sestavin, kar močno izboljšuje kakovost in varnost hrane.

 

3. SynTech™ uporablja le polne količine aktivnih odmerkov

Mnogi proizvajalci prehranskih dopolnil pravilnega doziranja ne jemljejo resno. Vse prepogosto dodajo le majhne količine aktivne snovi v njihove izdelke, kar vodi do slabe učinkovitosti. Vendar SynTec™ ne ponuja izdelkov, ki temeljijo na tako imenovanih "lastniških mešanicah", ki vsebujejo poddozirane ali odvečne sestavine. SynTech™ izdelki vsebujejo popolno količino aktivnih odmerkov. Prepričani smo, da je dodana vrednost za športnika višja, če se izločijo odvečne sestavine in doda pravilna količina aktivnih snovi. 

 

4. Vsi izdelki so oblikovani v sinergiji.

Vsebujejo kombinacijo sestavin, ki sodelujejo med seboj, omogočajo optimalno delovanje in zagotavljanje največje učinkovitosti. Poleg tega so proizvodi SynTech™ lahko prebavljivi in odličnega okusa.