Syntech BCAA  & Glutamine 300g

Syntech BCAA & Glutamine 300g

OKUS:
Cena z DDV:
29,90 €
DODAJ V KOŠARICO

  

 

Opis izdelka

 

BCAA in Glutamin je napitek, ki ga lahko popijemo pred, med ali po treningu. Oskrbuje telo s potrebnimi aminokislinami levcina, iso-levcina, valina in glutamina.

Je okusna in lahko prebavljiva pijača, ki je namenjena športnikom, ki radi svojo pijačo obogatijo z aminokislinami, vendar brez ogljikovih hidratov.

 

Ključne sestavine v odmerku:

6,5g BCAA v razmerju 8:1:1 - BCAA sodijo v skupino esencialnih aminokislin, ki jih telo samo ne more proizvajati. Zato je njihov vnos zelo pomemben za športnike.

   - 5,2g levcin

    - 0,65 iso-levcin

    - 0,65g valin

2g l-glutamin - glutamin uporabljajo atleti, bodybuilderji in ostali ekstremni športniki, ki želijo trenirati maksimalno skozi cel dan

Ekipa UltimaxCore® priporoča uravnoteženo, raznoliko prehrano in zdrav način življenja.

 

Sestava

Hranilna vrednost: 

 

na 100g na porcijo (10g)

Energijska vrednost 1351 kJ (318 kcal) 135 kJ (32 kcal)
Maščobe 0,07 g 0,007 g
Ogljikovi hidrati 11,6 g 1,2 g
Beljakovine 67,7 g 6,8g
Sol 0,0 g 0,0 g
Vlaknine 0,1 g 0,01 

 

 

 

Sestavine:

L-levcin, L-isolevcin, L-valin, L-glutamin, maltodekstrin,  uravnavanje kislosti: citronska kislina, aroma (limona/pomaranča), sladilo (sukraloza, acesulfam K), barvilo: beta karoten.

Informacije za alergike: ne vsebuje oreščkov, lahko vsebuje sledi arašidov in različnih vrst oreškov in semen. Lahko vsebuje gluten, jajca in sojo.

 

Uporaba:

1 porcije =  1 merica z 200ml vode. Napitek spijete pred ali po treningu.

 

Ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Ni primerno za nosečnice in mlajše od 18 let.

 

 

O proizvajalcu

SYNTECH™ je sinonim za KAKOVOST, VARNOST in VISOKO dozirane izdelke.

SynTech™ in naša ekipa strokovnjakov vam bo pomagala, da boste dobili najboljše za sebe! Ne glede na to ali želite izgubiti težo, povečati mišično maso, optimizirati učinkovitost ali povečati svoj ​​zdrav način življenja je SynTech prava izbira! Ni važno s katerim športom se ukvarjate ali kakšni so cilji, vse mora biti ravno prav. Poleg treninga, okrevanja in spanja mora biti tudi prehrana uravnotežena in dobro časovno usklajena. Za ves trud, ki se vlaga za dosego ciljev si zaslužite samo najboljše dodatke, ki dejansko delujejo. Zato smo tu mi, da vam pomagamo doseči zastavljene cilje. Ponosni smo, da vam lahko ponudimo naš izbor izdelkov, ki temeljijo na sloganu "formulirani brez kompromisov". SynTech™ si je v fazi razvoja svojih produktov zastavil visoko kakovost in optimalno delovanje.

 

Da bi to dosegel je moral spoštovati 4 ključne parametre:

 1. Inovativne in znanstveno osnovane izdelke

SynTech™ ne stoji za tako imenovanimi "hyped" izdelki, ki temeljijo na "perspektivnih študijah". Prav tako ne vsebuje popolnoma novih, nejasnih sestavin, ki vodijo k slabim razultatom. Moč SynTech™ leži v njihovi pazljivi kombinirani mešanici sestavin, ki temeljijo na znanstvenih dokazih. 

 

2. SynTech™ uporablja le najboljše sestavine

Je eno redkih podjetij, ki pri svoji proizvodnji odločno in izključno uporablja sestavine "blagovnih znamk". Samoumevno je, da so te dražje, vendar ponujajo številne pomembne prednosti: sestavine so vrhunske kakovosti. Prednost dajejo blagovnim znamkam proizvedenim v Evropi, ker so le te pod stalnim strogim preverjanjem proizvodnje in kakovosti. Poleg tega sestavine blagovnih znamk temeljijo na znanstvenih publikacijah in raziskavah. Izdelki pa so sledljivi na ravni sestavin, kar močno izboljšuje kakovost in varnost hrane.

 

3. SynTech™ uporablja le polne količine aktivnih odmerkov

Mnogi proizvajalci prehranskih dopolnil pravilnega doziranja ne jemljejo resno. Vse prepogosto dodajo le majhne količine aktivne snovi v njihove izdelke, kar vodi do slabe učinkovitosti. Vendar SynTec™ ne ponuja izdelkov, ki temeljijo na tako imenovanih "lastniških mešanicah", ki vsebujejo poddozirane ali odvečne sestavine. SynTech™ izdelki vsebujejo popolno količino aktivnih odmerkov. Prepričani smo, da je dodana vrednost za športnika višja, če se izločijo odvečne sestavine in doda pravilna količina aktivnih snovi. 

 

4. Vsi izdelki so oblikovani v sinergiji.

Vsebujejo kombinacijo sestavin, ki sodelujejo med seboj, omogočajo optimalno delovanje in zagotavljanje največje učinkovitosti. Poleg tega so proizvodi SynTech™ lahko prebavljivi in odličnega okusa.