Syntech Synpro Whey

Syntech Synpro Whey

OKUS:
VELIKOST:
Cena z DDV:
34,90 €
DODAJ V KOŠARICO

  

 

Opis izdelka

 

SynPro Whey je "instant sirotkinih" beljakovin odlične kakovosti. Sestoji iz izolata sirotkine beljakovine in koncentrat sirotkine beljakovine. SynPro Whey je bogat z BCAA in glutaminom in vsebuje zelo malo maščob. Beljakovine se hitro absorbirajo v telo in imajo visoko biološko razpoložljivost.
SynPro Whey prispeva k rasti mišic in ratvoj čiste mišične mase, ter spodbuja okrevanje mišičnega tkiva po vadbi. SynPro Whey je najbolj učinkovita, če se jemlje zjutraj, ko vstanem in takoj po vašem treningu.

 

Ultra Whey Protein 90XP - instant - to je sirotkin izolat (WPI) je pridobljen s posebno metodo predelave imenovano "novo hlajenje" ali "ultra hladna filtracijska metoda". Ta metoda ohranja naravno strukturo beljakovin. Vsebuje največjo število frakcij imunoglobinov IgG, IgM in IgA. Je zelo koncentirana beljakovina z najvišjo biološko razpoložljivostjo. Vsebuje veliko glutamin peptidov. Na porcijo vsebuje le 1,9g ogljikovih hidratov in 5g BCAA ter 5g glutamina. Izdelek ne vsebuje aspartama.


SynPro Whey je zelo okusen, se dobro meša in je lahko prebavljiv.

 

Ekipa UltimaxCore® priporoča uravnoteženo, raznoliko prehrano in zdrav način življenja.

 

Sestava

Hranilna vrednost: 

 

na 100g na porcijo (30g)

Energijska vrednost 1661 kJ (391 kcal) 498 kJ (117,3 kcal)
Beljakovine 80 g 24 g
Ogljikovi hidrati 6,7 g 2 g
Maščobe 4,65 g 1,4 g

 

Sestavine:

Koncentrat sirotke, izolat sirotkinih beljakovin, aromatiziranje (Vanilla), sladilo (sukraloza)

 

Priprava:

Eno merico 30g zmešamo z 200ml vode. Uživamo dvakrat dnevno, en napitek zjutraj, ko vstanete in en napitek takoj po treningu.

 

O proizvajalcu

SYNTECH™ je sinonim za KAKOVOST, VARNOST in VISOKO dozirane izdelke.

SynTech™ in naša ekipa strokovnjakov vam bo pomagala, da boste dobili najboljše za sebe! Ne glede na to ali želite izgubiti težo, povečati mišično maso, optimizirati učinkovitost ali povečati svoj ​​zdrav način življenja je SynTech prava izbira! Ni važno s katerim športom se ukvarjate ali kakšni so cilji, vse mora biti ravno prav. Poleg treninga, okrevanja in spanja mora biti tudi prehrana uravnotežena in dobro časovno usklajena. Za ves trud, ki se vlaga za dosego ciljev si zaslužite samo najboljše dodatke, ki dejansko delujejo. Zato smo tu mi, da vam pomagamo doseči zastavljene cilje. Ponosni smo, da vam lahko ponudimo naš izbor izdelkov, ki temeljijo na sloganu "formulirani brez kompromisov". SynTech™ si je v fazi razvoja svojih produktov zastavil visoko kakovost in optimalno delovanje.

 

Da bi to dosegel je moral spoštovati 4 ključne parametre:

 1. Inovativne in znanstveno osnovane izdelke

SynTech™ ne stoji za tako imenovanimi "hyped" izdelki, ki temeljijo na "perspektivnih študijah". Prav tako ne vsebuje popolnoma novih, nejasnih sestavin, ki vodijo k slabim razultatom. Moč SynTech™ leži v njihovi pazljivi kombinirani mešanici sestavin, ki temeljijo na znanstvenih dokazih. 

 

2. SynTech™ uporablja le najboljše sestavine

Je eno redkih podjetij, ki pri svoji proizvodnji odločno in izključno uporablja sestavine "blagovnih znamk". Samoumevno je, da so te dražje, vendar ponujajo številne pomembne prednosti: sestavine so vrhunske kakovosti. Prednost dajejo blagovnim znamkam proizvedenim v Evropi, ker so le te pod stalnim strogim preverjanjem proizvodnje in kakovosti. Poleg tega sestavine blagovnih znamk temeljijo na znanstvenih publikacijah in raziskavah. Izdelki pa so sledljivi na ravni sestavin, kar močno izboljšuje kakovost in varnost hrane.

 

3. SynTech™ uporablja le polne količine aktivnih odmerkov

Mnogi proizvajalci prehranskih dopolnil pravilnega doziranja ne jemljejo resno. Vse prepogosto dodajo le majhne količine aktivne snovi v njihove izdelke, kar vodi do slabe učinkovitosti. Vendar SynTec™ ne ponuja izdelkov, ki temeljijo na tako imenovanih "lastniških mešanicah", ki vsebujejo poddozirane ali odvečne sestavine. SynTech™ izdelki vsebujejo popolno količino aktivnih odmerkov. Prepričani smo, da je dodana vrednost za športnika višja, če se izločijo odvečne sestavine in doda pravilna količina aktivnih snovi. 

 

4. Vsi izdelki so oblikovani v sinergiji.

Vsebujejo kombinacijo sestavin, ki sodelujejo med seboj, omogočajo optimalno delovanje in zagotavljanje največje učinkovitosti. Poleg tega so proizvodi SynTech™ lahko prebavljivi in odličnega okusa.