Syntech SYNOXY Boost - Exotic - 300g

Syntech SYNOXY Boost - Exotic - 300g

Cena z DDV:
36,90 €
DODAJ V KOŠARICO

  

 

Opis izdelka

 

SynOxy Boost je zelo koncentrirani izdelek, ki ga zaužijemo pred vadbo in povečuje eksplozivno moč, povečuje volumen mišic in optimizira ATP produkcijo. SynOxy Boost združuje citrulin malat z Vinotrox™, kar deluje kot močan predhodnik dušikovega oksida. Dušikov oksid je zelo priljubljen pri športnikih, ki iščejo optimalno vrednost kisika in pretoka hranil. SynOxy Boost izboljšuje pretok krvi do aktivnih mišic in povečuje prenos kisika, kar vam omogoča več energije, ki jo potrebujete za boljšo izvedbo treninga.
Formula SynOxy Boost je zaključena s kofeinom, beta alaninom in kreatinom. Kreatin povečuje telesno zmogljivost pri zaporednih kratkih sunkovitih izvedbah vaje. SynOxy je tudi močan antioksidant v boju s prostimi radikali in ima protivnetni učinek.

Ključne sestavine za eno porcijo:
500mg Vinitrox™ s 3g citrulin malatom - Vinitrox™ je edinstvena sintetična mešanica grozdja in jabolčnih polifenolov in je na prvem mestu z visoko vazodilatacijskimi lastnostmi, ki izboljšujejo pretok krvi. Več kliničnih raziskav kaže, da Vintrox™ povečuje aktiviranje dušikovega oksida za 43% (slika 1). Nadalje Vintrox™ deluje v sinergiji z citrulin malatom za povečanje nastanka endotel dušikovega oksida za 24% (slika 2). Skupni neto vazodilatacijski učinek Vinitrox™ je povečan za 50%. Klinične raziskave kažejo, da zaužitje 500mg Vinitrox™ na dan treninga, poveča zmogljivost za 10% in zakasni utrujenost za 13%. Ima tudi zaščitne lastnosti, saj je močan antioksidant, ki po kliničnih raziskavah kaže zmanjšanje oksidativnega stresa za 74%, pomaga preprečevati razvijanje peroksinitrit (OONO—)- škodljivih prostih radikalov in deluje protivnetno.

3g kreatina in 2g beta-alanina - kombinacija beta alanina in kreatina kaže boljšo učinkovitost pri razvoju puste mišične mase in kurjenju maščob kot učinek, ki ga proizvede izolirani kreatin (Vir: Int J Sport Nutr exerc Metab 2006. avgust, 16 (4): 430-46). Beta alanin je "buffer" mlečna kislina, ki povečuje koncentracijo karnozina v mišicah, ki pospeši biokemične mehanizme za zakasnjeno utrujenost mišic na učinkovit način. Prav tako ima pozitivne učinke na eksplozivno in maksimalno moč po daljših telesnih naporih, ter poveča zmožnosti treninga in raven energije. Beta alanin izboljšuje tudi regeneracijo mišic, stimulira intramuskularni pretok krvi in izboljšuje vzdržljivost.

750mg Guarana za povečanje energije in koncentracije - kofein pridobljen iz guarane služi potrebam vašega telesa med vadbo, saj izboljšuje koncentracijo, reakcijski čas in pozornost in zmanjšuje utrujenost.

 

Ekipa UltimaxCore® priporoča uravnoteženo, raznoliko prehrano in zdrav način življenja.

 

Sestava

Hranilna vrednost: 

 

na 100g na porcijo (10 g)

Energijska vrednost 1151 kJ (275 kcal) 115 kJ (28 kcal)
Beljakovine 63,8 g 6,38 g
Ogljikovi hidrati 4,7 g 0,47 g
Maščobe 0,2 g 0,02 g
Moč, energija 30 g 3 g
- Kreatin monohidrat 30 g 3 g
- Beta-alanin 20 g 2 g
NO Matrix    
- Citrulin malat 30 g 3 g
- Malus Pumila Mill (vrsta jabolka) 2,8 g 0,28 g
- Vitis Vinifera L. (vrsta grozdja) 10 g 2 g
Energy & Mental fokus    
- Guarana 7,5 g 0,75 g

 

Sestavine:

Kreatin monohidrat, citrulin malat, beta alanin, guarana, barvilo (kalcijev karbonat), Vinitrox (Malus pumila Mill, Vitis vinifera L.) prebavna kislina (citronska kislina), regulator kislosti ( natrijev citrat), aromatiziranje (eksotično sadje), regulator kislosti (kalijev bikarbonat), sredstvo proti strjevanju (silicijev dioksid), sladilo (sukraloza), žafranika

 

Priprava:

1 porcija = 1 merica (10g) zmešate z 200ml vode in zaužijete 20min pred treningom.

 

O proizvajalcu

SYNTECH™ je sinonim za KAKOVOST, VARNOST in VISOKO dozirane izdelke.

SynTech™ in naša ekipa strokovnjakov vam bo pomagala, da boste dobili najboljše za sebe! Ne glede na to ali želite izgubiti težo, povečati mišično maso, optimizirati učinkovitost ali povečati svoj ​​zdrav način življenja je SynTech prava izbira! Ni važno s katerim športom se ukvarjate ali kakšni so cilji, vse mora biti ravno prav. Poleg treninga, okrevanja in spanja mora biti tudi prehrana uravnotežena in dobro časovno usklajena. Za ves trud, ki se vlaga za dosego ciljev si zaslužite samo najboljše dodatke, ki dejansko delujejo. Zato smo tu mi, da vam pomagamo doseči zastavljene cilje. Ponosni smo, da vam lahko ponudimo naš izbor izdelkov, ki temeljijo na sloganu "formulirani brez kompromisov". SynTech™ si je v fazi razvoja svojih produktov zastavil visoko kakovost in optimalno delovanje.

 

Da bi to dosegel je moral spoštovati 4 ključne parametre:

 1. Inovativne in znanstveno osnovane izdelke

SynTech™ ne stoji za tako imenovanimi "hyped" izdelki, ki temeljijo na "perspektivnih študijah". Prav tako ne vsebuje popolnoma novih, nejasnih sestavin, ki vodijo k slabim razultatom. Moč SynTech™ leži v njihovi pazljivi kombinirani mešanici sestavin, ki temeljijo na znanstvenih dokazih. 

 

2. SynTech™ uporablja le najboljše sestavine

Je eno redkih podjetij, ki pri svoji proizvodnji odločno in izključno uporablja sestavine "blagovnih znamk". Samoumevno je, da so te dražje, vendar ponujajo številne pomembne prednosti: sestavine so vrhunske kakovosti. Prednost dajejo blagovnim znamkam proizvedenim v Evropi, ker so le te pod stalnim strogim preverjanjem proizvodnje in kakovosti. Poleg tega sestavine blagovnih znamk temeljijo na znanstvenih publikacijah in raziskavah. Izdelki pa so sledljivi na ravni sestavin, kar močno izboljšuje kakovost in varnost hrane.

 

3. SynTech™ uporablja le polne količine aktivnih odmerkov

Mnogi proizvajalci prehranskih dopolnil pravilnega doziranja ne jemljejo resno. Vse prepogosto dodajo le majhne količine aktivne snovi v njihove izdelke, kar vodi do slabe učinkovitosti. Vendar SynTec™ ne ponuja izdelkov, ki temeljijo na tako imenovanih "lastniških mešanicah", ki vsebujejo poddozirane ali odvečne sestavine. SynTech™ izdelki vsebujejo popolno količino aktivnih odmerkov. Prepričani smo, da je dodana vrednost za športnika višja, če se izločijo odvečne sestavine in doda pravilna količina aktivnih snovi. 

 

4. Vsi izdelki so oblikovani v sinergiji.

Vsebujejo kombinacijo sestavin, ki sodelujejo med seboj, omogočajo optimalno delovanje in zagotavljanje največje učinkovitosti. Poleg tega so proizvodi SynTech™ lahko prebavljivi in odličnega okusa.