Syntech SYN-T-SIZE Pump - 600g

Syntech SYN-T-SIZE Pump - 600g

OKUS:
VELIKOST:
Cena z DDV:
54,90 €
DODAJ V KOŠARICO

  

 

Opis izdelka

 

SynTsize Pump je izdelek, ki ga uživamo pred treningom. Je izdelek zadnje generacije, ki povečuje eksplozivno moč, volumen mišic, izboljša ATP in mogoča hitrejše okrevanje. SynTsize Pump vam daje neverjetno črpanje mišice in poveča vašo vadbeno zmogljivost in rast mišic. SynTsize Pump stimulira proizvajanje dušika in izboljšuje pretok krvi v in iz aktivnih mišic. Ker naraste pretok kisika, se poveča tudi pretok hranilnih snovi in hormonov v mišice. SynTsize Pump je oblikovan iz sinergijskih sestavin.

Ključne sestavine za eno porcijo:
5g double action NO complex - SynTsize Pump je mešanica 3g arginina alfa-ketoglutarat z 2g citrulin malata. Človeško telo pretvarja arginin alfa-ketoghitarat v dušik. Zaradi višje stopnje in povečanja pretoka dušika v mišice, se s tem pospešuje tudi okrevanje in vam da energijo med in po vadbi. Ekstra dušik pomeni tudi dodatno rast mišic, boljši pretok krvi in boljše okrevanje. Citrulin malat je oblika amino kisline citrulin, ki ima ključno vlogo pri neravnovesjih in drugih presnovnih procesih. Citrulin malat izboljšuje ravnotežje kisika znotraj mišičnih celic, poveča ponovno uporabo mlečne kisline za proizvodnjo energije v mišičnih celicah in stimulira aerobno ATP produkcijo v mišičnih celicah. Bistveno zmanjšuje preutrujenost in povečuje aerobno zmogljivost. Citrulin malat povečuje sintezo kreatin fosforja za 20%, kar pomeni, da se mišice hitreje opomorejo med serijami, kar omogoča hitrejšo mišično rast. Kombinacija arginin AKG in citrulin malat je zelo učinkovita, saj povečuje obseg mišic in izboljšuje vzdržljivost.

3g Crea-Trona - "double buffered", ultra čist kreatin za večjo moč in pospešeno rast mišic. Namesto uporabe alkalnega kreatina, SynTech uporablja Crea-Trona, se je bolj stabilna v kislem okolju želodca in jo lažje absorbira. Natrijev hidrogenkarbonat buffer v Crea-Troni podbira tudi naravni bikarbonatni buffer, ki izboljša vašo intenzivnost treninga. Po navedbah proizvajalca optimalne rezultate dosežemo z zaužitjem 3 gramov. Crea-Trona se popolnoma vpije in ne povzroča zastajanje vode, kar je idealno za pridobivanje moči in mišične mase.

2g BCAA Blend - v pravilnem razmerju (2:1:1). Približno 1/3 naših mišic sestavljajo BCAA. Igrajo ključno vlogo pri izgradnji mišične mase in preprečujejo razgradnjo mišic kot posledico intenzivnega treninga.

2g Beta-alanin - beta-alanin je buffer mlečne kisline, ki poveča koncentracijo karnozina v mišicah. Povečanje koncentracije karnozinoma omogoča številne biokemične mehanizme, da zamakne oz. odloži utrujenost mišic. Povečanje koncentracije karnozina omogoča številne biokemične mehanizme za odložitev mišične utrujenosti na učinkovit način. Te višje stopnje karnozina se zelo koristne za vse vrste športnikov. Mlečna kislina se kopiči počasneje v mišicah vzdržljivostnih športnikov, kar še povečuje vzdržljivost. Prav tako ima pozitivne učinke na eksplozivno in maksimalno moč po daljših telesnih naporih ter povečuje vadbene zmogljivosti in raven energije. Beta-alanin pomaga tudi pri regeneraciji. Spodbuja intramusularni pretok krvi in izboljša vzdržljivost.

1,5g tavrin - je pomembna vrsta goriva za naše mišice in možgane. Ta aminokislina, kot sestavina za stimulirano izločanje mlečne kisline, povečuje vzdržljivost in izboljšuje športne dosežke.

1,8g Energy & Mental Focus - mešanica je sestavljena iz 500mg guarane, 500mg teobromina in 800mg tirozina - te snovi služijo potrebam našega telesa med treningom, saj izboljšujejo koncentracijo, reakcijski čas in pozornost in pomagajo zmanjšati utrujenost.

 

Ekipa UltimaxCore® priporoča uravnoteženo, raznoliko prehrano in zdrav način življenja.

 

Sestava

Hranilna vrednost: 

 

na 100g na porcijo (20 g)

Energijska vrednost 1309 kJ (308 kcal) 261,8 kJ (61,6 kcal)
Beljakovine 56,6 g 11,3 g
Ogljikovi hidrati 20,5 g 4,1 g
Maščobe 0 g 0 g
Moč, energija in vzdržljivost 32,5 g 6,5 g
- CreaTona double buffered 15 g 3 g
- Creatine beta-alanin 10 g 2 g
- Tavrin 10 g 2 g
Double action NO Matrix 25 g 5 g
- Arginin alfa ketoflutarin 15 g 3 g
- Citrolin malat 10 g 2 g
BCAA mešanica 10 g 2 g
- Levcin 5 g 1 g
- Iso-levcin 2,5 g 0,5 g
- Valin 2,5 g 0,5 g
Energy & Mental Focus mešanica 9 g 1,8 g
- Tirosine 4 g 0,8 g
- Guarana 2,5 g 0,5 g
- Teobrom 2,5 g 0,5 g

 

Sestavine:

Dekstroza, afginin alfa-ketoglutarat, Crea-Tona double buffered kreatin, beta alanin, citrulin malat, taurin, aromatiziranje (tropsko sadje), levcin, tirozin, prebavna kislina (citronska kislina), Paullinia Cupana (guarana), iso-levcin, theobrom kakav, valin, sladilo (sukraloza), barvilo (kinolinsko rumeno)

 

Priprava:

1 porcija = max 2 odmerka (20g) zmešamo z 400ml vode in zaužijemo pred treningom.

 

O proizvajalcu

SYNTECH™ je sinonim za KAKOVOST, VARNOST in VISOKO dozirane izdelke.

SynTech™ in naša ekipa strokovnjakov vam bo pomagala, da boste dobili najboljše za sebe! Ne glede na to ali želite izgubiti težo, povečati mišično maso, optimizirati učinkovitost ali povečati svoj ​​zdrav način življenja je SynTech prava izbira! Ni važno s katerim športom se ukvarjate ali kakšni so cilji, vse mora biti ravno prav. Poleg treninga, okrevanja in spanja mora biti tudi prehrana uravnotežena in dobro časovno usklajena. Za ves trud, ki se vlaga za dosego ciljev si zaslužite samo najboljše dodatke, ki dejansko delujejo. Zato smo tu mi, da vam pomagamo doseči zastavljene cilje. Ponosni smo, da vam lahko ponudimo naš izbor izdelkov, ki temeljijo na sloganu "formulirani brez kompromisov". SynTech™ si je v fazi razvoja svojih produktov zastavil visoko kakovost in optimalno delovanje.

 

Da bi to dosegel je moral spoštovati 4 ključne parametre:

 1. Inovativne in znanstveno osnovane izdelke

SynTech™ ne stoji za tako imenovanimi "hyped" izdelki, ki temeljijo na "perspektivnih študijah". Prav tako ne vsebuje popolnoma novih, nejasnih sestavin, ki vodijo k slabim razultatom. Moč SynTech™ leži v njihovi pazljivi kombinirani mešanici sestavin, ki temeljijo na znanstvenih dokazih. 

 

2. SynTech™ uporablja le najboljše sestavine

Je eno redkih podjetij, ki pri svoji proizvodnji odločno in izključno uporablja sestavine "blagovnih znamk". Samoumevno je, da so te dražje, vendar ponujajo številne pomembne prednosti: sestavine so vrhunske kakovosti. Prednost dajejo blagovnim znamkam proizvedenim v Evropi, ker so le te pod stalnim strogim preverjanjem proizvodnje in kakovosti. Poleg tega sestavine blagovnih znamk temeljijo na znanstvenih publikacijah in raziskavah. Izdelki pa so sledljivi na ravni sestavin, kar močno izboljšuje kakovost in varnost hrane.

 

3. SynTech™ uporablja le polne količine aktivnih odmerkov

Mnogi proizvajalci prehranskih dopolnil pravilnega doziranja ne jemljejo resno. Vse prepogosto dodajo le majhne količine aktivne snovi v njihove izdelke, kar vodi do slabe učinkovitosti. Vendar SynTec™ ne ponuja izdelkov, ki temeljijo na tako imenovanih "lastniških mešanicah", ki vsebujejo poddozirane ali odvečne sestavine. SynTech™ izdelki vsebujejo popolno količino aktivnih odmerkov. Prepričani smo, da je dodana vrednost za športnika višja, če se izločijo odvečne sestavine in doda pravilna količina aktivnih snovi. 

 

4. Vsi izdelki so oblikovani v sinergiji.

Vsebujejo kombinacijo sestavin, ki sodelujejo med seboj, omogočajo optimalno delovanje in zagotavljanje največje učinkovitosti. Poleg tega so proizvodi SynTech™ lahko prebavljivi in odličnega okusa.