SKUPINSKI TRENING

 

Skupinski trening se izvaja v fitnes centru FIT13, Brnčičeva 13, Črnuče, v skupini do največ 8 oseb. Vsi vadeči so pod stalnim nadzorom osebnega trenerja, ki skrbi, da so vse vaje izvedene pravilno. Osebni trener oceni tudi pripravljenost in predlaga opcijsko izvedbo vaje, prilagojeno vaši pripravljenosti. Vsi osebni trenerji se stalno izobražujemo in spremljamo novosti na področju športa in raziskav.
 

 

  V skupinski osebni trening so vključene vse storitve osebnega treninga, ki pa so zaradi večjega števila oseb rahlo prilagojene. Trening v skupini vključuje 1+7ur treninga, 2x tedensko. Enkrat mesečno se izvedejo meritve, testiranje, pogovor in svetovanje o prehrani (1 ura).

 

  

MERITVE TELESNE SESTAVE

Meritve telesne sestave izvedemo pred pričetkom treninga. Te meritve potem periodično ponavljamo vsak mesec in tako spremljamo vaš napredek in prilagajamo trening.

 

 

 

 

 

 

PREHRANSKO SVETOVANJE IN JEDILNIK

Osnovno svetovanje seveda izvajamo skozi celoten trening z nasveti glede zdrave prehrane, glede na trenutno prehranjevanje. Enkrat mesečno, pri meritvah in testiranju, pa imamo bolj natančen razgovor o ciljih in spremembah. Naš cilj je spremeniti prehranske navade na dolgi rok z upoštevanjem trenutnih navad in prehranjevanja.

 

PRILAGAJANJE TRENINGA

Tudi pri skupinskem treningu bomo vaš trening stalno prilagajali vašemu napredku in psihofizični pripravljenosti. S tem bomo poskrbeli, da boste dosegli zadane in željene rezultate.