Syntech Synedrine - 120 kaps

Cena z DDV:
49,90 €
DODAJ V KOŠARICO

  

 

Opis izdelka

 

Zadnji topilec maščob podjetja SynTech™ je eden izmed najbolj naprednih svoje vrste na trgu. Formula temelji na obsežnih znanstvenih raziskavah o kurjenju maščob. Med razvojem so upoštevali tri zahteve:

  • izdelek mora biti učinkovit in izdelan na podlagi raziskav;
  • izpolnjevati mora vse najstrožje zdravstvene in varnostne predpise za hrano;
  • in nenazadnje mora biti enostaven za zaužitje.

 

Synedrine vsebuje mešanico sinergijsko vzajemnih sestavin, ki povečujejo izgorevanje maščob. Ključne sestavine na dnevni odmerek: 270mg EGCG (izvleček zelenega čaja) in 300mg kofeina (izvleček iz guarane). Številne znanstvene raziskave kažejo, da takšna kombinacija poveča izgorevanje maščob v mirovanju za 180kcal. Znanstveniki iz Univerze v Connecticutu so zbrali študije 15ih raziskav in prišli do zaključka, da je kurjenje maščob največje, ko sta v kombinaciji zeleni čaj in kofein.

 

Fenoli v zelenem čaju upočasnijo encime, ki razgrajujejo adrenalin in noradrenalin. Povišane vsebnosti teh snovi stimulira transport maščobnih celic v krvi, zaradi česar je lažje za mišice in organe, da jih razgradi. Na celičnem nivoju fenoli proizvajajo podoben učinek. V zelenem čaju najdeni fenoli EGCG stimulirajo mitohondrije v celici, da izgorevajo. Več maščobnih kislin in kofein stimulira celice, da reagirajo bolje na adrenalin in zeleni čaj. Odmerek 150mg kofeina poveča izgorevanje maščob za 33%. Dodajanje 270mg EGCG (najbolj aktivni polifenol v zelenem čaju) celo poveča izgorevanje maščob do 41%.

 

Večina proizvajalcev dodaja relativno majhne količine zelenega čaja v svoje formule, v povprečju 200mg, kar je daleč od količine EGCGja, da učinkuje. SynTech™ se je odločil uporabiti mega odmerek 1400mg zelenega čaja (standardizirano na 19%), da bi dosegli dnevni odmerek 270mg EGCG.

 

200mg Capsimax™ je patentirana oblika Capsicum annuum (vrsta rdečega feferona). V kličnični študiji, ki so jo izvedli na Univerzi v Oklahomi, so dali skupini ljudi Capsimax™ 60min predno so zaželi s fizično vadbo. Drugi skupini pa so dali samo placebo. Izkazalo se je, da je prva skupina pokurila za 278 več kalorij kot druga med in po fizični vadbi. Capsicum annuum izboljša termogenezo in s tem pospeši izgubo maščob tako pri moških kot tudi pri ženskah. Spodbuja tudi oksidacijo maščob in izgorevanje, kar vodi k izgubi teže.

 

400mg Svetol® je naravni izvleček kofeina iz zrn zelene kave in ima velik vpliv na kurjenje maščob. Zmanjšuje indeks telesne teže in povečuje mišično maso po 60ih dneh. To je bil en izmed zaključnih sklepov klinične študije, ki ga je izvedel proizvajalec v sodelovanju z INRA (Nacionalni inštitut za agronomske raziskave v Franciji). Svetol® sestavlja približno 50% klorogenske kisline, ki je sestavljena iz polifenolov, ki imajo antioksidativne učinke in so se izkazali za izredno učinkovite pri hujšanju. Glede na študije je priporočen dnevni vnos 400mg. Glede na ostale raziskave, ki so bile objavljene v revijiPhytothérapie, so testne osebe v povprečju izgubile 5kg v 60ih dneh z uživanjem Svetol®, kar so potrdile tudi druge študije.

 

210mg Taraxacum officinale (regrat) je rastlinski izvleček z diuretičnimi lastnostmi, ki pomaga sprostiti odvečno vodo iz membran in oblikovati mišice.

 

250mg Forslean® je patentiran izvleček iz Coleus Forskohlii (standardiziran na 10% forskoline). Stimulira telo, da razčleni obstoječe maščobno tkivo s povečanjem ravni CAMPa. CAMP je molekula, ki ima pomembno vlogo pri razčlenitvi bioloških procesov npr. lipoliza.

 

10mg Bioperine® je patentiran ekstrakt črnega popra, ki izboljša absorbcijo sestavin v krvi.

 

 

Viri:

 

(1) Safe stack to lose weight: 300 milligram of EGCG and 300 milligram of caffeine/day (Reference: jeancarper.com) 14 October 2006

 

(2) A supplement with EGCG and caffeine increases fat burning by 178 kcal (Ref.: J Nutr. 2005 Sep;94(3):432-6).

 

(3) Meta study: the effect of weight loss supplements containing green tea (Ref.: Am J Clin Nutr. 2010 Jan; 91(1): 73-81).

 

(4) Yoshioka M, et al: Effects of red-pepper diet on the energy metabolism in men. (Ref.: J Nutr Sci Vitaminol 1995; 41: 647–656).

 

(5) Yoshioka M, et al: Effects of red pepper added to high-fat and high-carbohydrate meals on energy metabolism and substrate utilization in Japanese women. (Ref.: J Nutr 1998; 80: 503–510).

 

(6) Manuela P.G.M Lajeune et al: Effect of capsaicin on substrate oxidation and weight maintenance after modest body weight loss in human subjects. (Ref.: J Nutr 2003; 90: 651-659).

 

(7) INRA (National Institute for Agronomic Research) (22/02/2007)

 

(8) Dellalibera SO, Lemaire B & Lafay S. (2006) Le Svetol® is an extract of decaffeinated green coffee beans. With a group of volunteers with overweight it induced weight loss and increased the lean mass to fat mass ratio. Phytothérapie 4, 1-4.

 

(9) Blum J, Lemaire B & Lafay S. (2007) Effect of a green decaffeinated coffee extract on glycemia - A pilot prospective clinical study. NUTRAfoods 6(3), 13-17.

 

(10) Nardon K, Lemaire B & Lafay S. (2007) Green coffee extract Svetol® can manage weight: a review. AgroFOOD industry hi-tech 18(5 -Supplement), 37-39.

 

(11) Racz-Kotilla, E., Racz, G., & Solomon, A. (1974). The action of Taraxacum officinale extracts on the body weight and diureses of laboratory animals. (Ref.: Planta Med; 26: 212-217).

 

(12) Asano Tsuguyoshi (2001). Clinical report on root extract of perilla plant (Coleus forskohlii) ForsLean® in reducing body fat. Asano Institute, Tokyo, Japan.

(13) Kreider RB, et al. Effects of Coleus forskohlii supplementation on body composition markers of health in sedentary overweight females. (Ref.: Experimental Biology 2002 Late Breaking Abstracts. LB305: 2002).

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Ekipa UltimaxCore® priporoča uravnoteženo, raznoliko prehrano in zdrav način življenja.

 

Sestava

Hranilna vrednost: 

 

1 porcija = 2 kapsuli 100g

Guarana
- standardizirano na 22% kofeina
750 mg 32 g
Zeleni čaj
- standardizirano na 19% EGCG
700 mg 29,9
Svetol® zrna zelene kave
- standardizirano na 50% klorog.kis.
200 mg 8,5 g
Forslean® Coleus
- sandardizirano na 10% forskoline
125 mg 5,3 g
Regrat 105 mg 4,5 g
Capsimax™ Rdeči feferon 100 mg 4,3 g
Bioperine® Črni poper 5 mg 0,2 g

 

Sestavine:

Paullinia Cupana (guarana), Camellia Sinensis (zeleni čaj), želirno sredstvo (želatina), Coffea Cannephora Robusta P (Svetol® zrna zelene kave), Coleus Forskohlii (Forslean® Coleus - tropska trajnica), Taraxacum officinale (regrat), Capsicum annuum (Capsimax™ rdeči feferon), sredstvo proti strjevanju (magnezijev stearat), Piper Nigrum (Bioperine® črni poper), sredstvo proti strjevanju (silicijev dioksid).

 

Priprava/Uporaba:

1 porcija = 2 kapsuli, vzemite 2 porciji vsak dan vse dni v tednu

 

O proizvajalcu

SYNTECH™ je sinonim za KAKOVOST, VARNOST in VISOKO dozirane izdelke.

SynTech™ in naša ekipa strokovnjakov vam bo pomagala, da boste dobili najboljše za sebe! Ne glede na to ali želite izgubiti težo, povečati mišično maso, optimizirati učinkovitost ali povečati svoj ​​zdrav način življenja je SynTech prava izbira! Ni važno s katerim športom se ukvarjate ali kakšni so cilji, vse mora biti ravno prav. Poleg treninga, okrevanja in spanja mora biti tudi prehrana uravnotežena in dobro časovno usklajena. Za ves trud, ki se vlaga za dosego ciljev si zaslužite samo najboljše dodatke, ki dejansko delujejo. Zato smo tu mi, da vam pomagamo doseči zastavljene cilje. Ponosni smo, da vam lahko ponudimo naš izbor izdelkov, ki temeljijo na sloganu "formulirani brez kompromisov". SynTech™ si je v fazi razvoja svojih produktov zastavil visoko kakovost in optimalno delovanje.

 

Da bi to dosegel je moral spoštovati 4 ključne parametre:

 1. Inovativne in znanstveno osnovane izdelke

SynTech™ ne stoji za tako imenovanimi "hyped" izdelki, ki temeljijo na "perspektivnih študijah". Prav tako ne vsebuje popolnoma novih, nejasnih sestavin, ki vodijo k slabim razultatom. Moč SynTech™ leži v njihovi pazljivi kombinirani mešanici sestavin, ki temeljijo na znanstvenih dokazih. 

 

2. SynTech™ uporablja le najboljše sestavine

Je eno redkih podjetij, ki pri svoji proizvodnji odločno in izključno uporablja sestavine "blagovnih znamk". Samoumevno je, da so te dražje, vendar ponujajo številne pomembne prednosti: sestavine so vrhunske kakovosti. Prednost dajejo blagovnim znamkam proizvedenim v Evropi, ker so le te pod stalnim strogim preverjanjem proizvodnje in kakovosti. Poleg tega sestavine blagovnih znamk temeljijo na znanstvenih publikacijah in raziskavah. Izdelki pa so sledljivi na ravni sestavin, kar močno izboljšuje kakovost in varnost hrane.

 

3. SynTech™ uporablja le polne količine aktivnih odmerkov

Mnogi proizvajalci prehranskih dopolnil pravilnega doziranja ne jemljejo resno. Vse prepogosto dodajo le majhne količine aktivne snovi v njihove izdelke, kar vodi do slabe učinkovitosti. Vendar SynTec™ ne ponuja izdelkov, ki temeljijo na tako imenovanih "lastniških mešanicah", ki vsebujejo poddozirane ali odvečne sestavine. SynTech™ izdelki vsebujejo popolno količino aktivnih odmerkov. Prepričani smo, da je dodana vrednost za športnika višja, če se izločijo odvečne sestavine in doda pravilna količina aktivnih snovi. 

 

4. Vsi izdelki so oblikovani v sinergiji.

Vsebujejo kombinacijo sestavin, ki sodelujejo med seboj, omogočajo optimalno delovanje in zagotavljanje največje učinkovitosti. Poleg tega so proizvodi SynTech™ lahko prebavljivi in odličnega okusa.