OSEBNI TRENING Z NAMI

 

Ko se odločite za osebni trening z nami je to vaša najboljša odločitev. Smo certificirani osebni trenerji, se stalno izobražujemo in spremljamo novosti na področju športa in raziskav. Sam osebni trening poteka pod stalnim nadzorom osebnega trenerja, ki skrbi, da so vaje izvedene pravilno in prilagojene vaši pripravljenosti. 

 

 

 

 

 

MERITVE TELESNE SESTAVE

Meritve telesne sestave izvedemo pred pričetkom osebnega treninga. Te meritve potem periodično ponavljamo vsak mesec in tako spremljamo vaš napredek in prilagajamo trening.

 

TEST SPLOŠNE PRIPRAVLJENOSTI

Test izvajamo v fitnesu na tekalni stezi. S tem testom izračunamo porabo VO2 max in METS ter tako ocenimo splošno fizično pripravljenost. Vaše maksimalne moči ne preizkušamo, ker želimo, da je testiranje primerno za vsako osebo. Tudi ta test izvedemo pred pričetkom osebnega treninga in ga ponavljamo vsak mesec.

   

 

 

 

PREHRANSKO SVETOVANJE IN JEDILNIK

Svetovanje izvajamo skozi celoten trening z nasveti glede zdrave prehrane, glede na trenutno prehranjevanje. Naš cilj je, da spremenimo prehranske navade na dolgi rok z upoštevanjem trenutnih navad in prehranjevanja.

 

PRILAGAJANJE TRENINGA

Vaš trening bomo stalno prilagajali vašemu napredku in psihofizični pripravljenosti. S tem bomo poskrbeli, da boste dosegli zadane in željene rezultate.