ZAKAJ IZBRATI OSEBNEGA TRENERJA?

 

HITRO IN VARNO DO CILJA

Vadba pod strokovnim nadzorom certificiranega osebnega trenerja vam bo prinesla bolj učinkovite rezultate in manj možnosti za poškodbe. Osebni trener stalno preverja in nadzoruje, da se osebni trening izvaja pravilno, kar vodi k hitrejšim rezultatom, možnost poškodb pa je nična.

 

POMOČ ZA DOSEGANJE REZULTATOV

Mnogo strank je z nami že doseglo željene in zastavljene cilje. Zakaj ne bi bili med njimi tudi vi?

     

PRILAGOJEN PROGRAM

Vaše telo je unikatno in mu je temu primerno potrebno prilagoditi vadbeni načrt, kot tudi jedilnik. Pred vsakim začetkom in potem periodično izvajamo testiranja in meritve telesne sestave, da spremljamo napredek in prilagajamo trening in prehrano.

 

VEDNO Z VAMI

Našim strankam smo preko telefona ali e-pošte vedno na voljo za kakršna koli vprašanja ali nasvete. Prav tako smo vedno na dosegu za dodatno spodbudo in motivacijo.

 

 

 

OSEBNI TRENING

 

 

         

 

Če niste redno aktivni ali ne dosegate željenih rezultatov je čas za spremembo.

Naši osebni trenerji bodo vaš trening skrbno pripravili in skbeli, da bo vaš osebni trening vedno dovolj intenziven, da boste imeli stalno stimulacijo ter motivacijo in bodo vaši zastavljeni cilji doseženi v najkrajšem času. 

 

Osebni trener bo poskrbel, da boste v najkrajšem možnem času izgubili odvečne kilograme in maščobo, pridobili mišično maso, izboljšali počutje in telesno držo, nenazadnje tudi zdravje.

 

Več o osebnem treningu...

 

 

Projekt Shujsaj.si je nastal z namenom spodbuditi čimvečje število oseb k vadbi in spremembi življenjskega stila.

Shujsaj.si se izvaja v skupini do največ 8 oseb z vsemi elementi osebnega treninga, meritve telesne sestave, ciklizacija, prilagajanje jedilnika,...Več o projektu in urnikih si preberite na Shujsaj.si.

Osebni trening  v skupini s prijateljem, prijateljico, mogoče s sodelavci, bo zaradi človeške narave po tekmovalnosti še bolj motiviran. Prav tako imate vedno nekoga, ki vas bo spomnil na trening, ki je zaradi družbe tudi zabavnejši.

 

Osebni trener bo poskrbel, da bo vadba prilagojena vsaki osebi posebej in dovolj intenzivna, da bodo doseženi željeni rezultati.

 

Več o skupinskem treningu...

 

 

Je funkcionalni trening z obremenitvijo celotnega telesa. Pri vadbi se uporabljajo tako rekviziti kot lastna teža, gibanja pa so kompleksna in dinamična. Največkrat se uporabijo rekviziti kot so kolebnica, kettlebelli, medicinke, TRX trakovi, elastike, vrvi, vreče s peskom,... Izvaja se pa tudi zelo širok nabor vaj, tek, poskoki, počepi, sklece, trebušnjaki, vzgibi, pliometrične vaje.

 

Na treningu se ne preizkuša maksimalne moči, kar pomeni, da je primerno za vsakogar, tudi začetnike.

 

 

NAŠE IZKUŠNJE DELIMO Z VAMI

 

 

IDEJE ZA OBROKE

KRATKI NASVETI ZA BOLJŠE ZDRAVJE