Syntech Omega 3 - 180 kaps

Cena z DDV:
19,90 €
Obvesti me ko bo izdelek na zalogi:

  

 

Opis izdelka

 

Omega 3 maščobne kisline so poli nenasičene maščobne kisline, ki jih v glavnem najdemo v ribjem olju in se popularno imenujejo "ribje maščobne kisline", najbolj znana od teh pa EPA (eikozapentaenojska kslina) in DHA (dokozaheksaenojska kislina). Mnogi spregledajo pomembnost omega 3 kot dopolnilo k prehrani, vendar še vedno mora biti maščobna kislina na vrhu vašega seznama in je osnovni dodatek za vsakega športnika ali športnico. Omega 3 maščobne kisline prispevajo k dobremu zdravju, izboljšujejo atletske sposobnosti in je učinkovito orožje v boju proti prekomerni telesni teži.

1) Zdravi učinki omega 3

Omega 3 ima številne koristi za zdravje: od zaščite zob do preprečevanja in zdravljenja depresij kot tudi zaščito pred sončnimi opeklinami. - proti-starostni učinek: omega 3 maščobne kisline upočasnjuje procese staranja na molekularni ravni, tako da več kot vaša kri vsebuje omega 3, počasneje se vaše telesne celice starajo. - dobro uravnavanje holesterola in zdravo srce: omega 3 zmanjšuje nivo slabega holesterola (LDL) in povečuje dobrega (HDL), kar je zelo pomembno za srce in preprečevanje vaskularnih bolezni. Poleg tega zmanjšuje koncentracijo trigliceridov v krvi, zmanjšuje krvni tlak in s tem pozitivno vpliva na srce. - protivnetni učinki: številne študije so dokazale protivnetni učinek omega 3 in pomembnost teh maščobnih kislin kot del vaše prehrane

2) Omega 3 in atletska uspešnost

Omega 3 maščobne kisline imajo antikatabolni efekt. Športniki, ki trenirajo na moči, potrebujejo vsak dan večji odmerek omega 3, da izboljšo regeneracijo mišic. Dejanski vzorec živila, ki vsebuje omega 3 maščobne kisline, naredi mišice bolj odzivne na inzulin in pomaga zmanjšati razgradnjo beljakovin. Kot dejstvo, da jemanje omega 3 v kombinaciji z beljakovinskimi napitki pomaga graditi več mišične mase. Ta dejstva je mogoče najti v številnih medicinskih izsledkih.

3) Omega 3 in hujšanje

Kot je prikazano v številnih študijah, so omega 3 maščobne kisline v veliki meri izkazale svojo korist pri izgubi telesne teže. "Če jemljete omega 3 kapsule, boste shujšali hitreje." je bil zapisan sklep islandskih, španskih in irskih raziskovalcev v International Journal of Obesity. Ribje olje povečuje izogrevanje maščobe, poleg tega uporaba omega 3 med treningom povečuje učinek vadbe na izgubo telesne maščobe in povečanje mišične mase.

 

Ključne sestavine za dnevni odmerek:

  • 3g ribjega olja
  • 900mg omega 3
  • 540mg EPA
  • 360mg DHA 20mg
  • vitamina E

 

Viri:

(1) JAMA. 2010;303(3):250-257

(2) Am J Physiol Cell Physiol. 2005 Jul;289(1):C217-23

(3) Gut 2003;52:1479-86

(4) Int J Obes (Lond). 2007 Oct;31(10):1560-6

(5) Int J Obes Relat Metab Disord. 1997 Aug;21(8):637-43

(6) Am J Clin Nutr. 2007 May;85(5):1267-74

 

 

 

 

 

Ekipa UltimaxCore® priporoča uravnoteženo, raznoliko prehrano in zdrav način življenja.

 

Sestava

Hranilna vrednost: 

 

3 tab = dnevni odmerek 100g

Energijska vrednost 30 kcal (125,6 kJ) 682 kcal (2854 kJ)
Maščobe 3 g 75,8 g
- od tega nenasič. mašč. <1,5 g <37,9 g
- polinenasičene mašč. 1,5 g 37,9 g
  • omega 3
900 mg 22,7 g
  • EPA
540 mg 13,6 g
  • DHA
360 mg 9,1 g
Vitamin E (tokoferol) 20 mg 0,5 g

 

Sestavine:

ribje olje, želirno sredstvo (želatina), sredstvo za zgoščevanje (glicerin), topilo (prečiščena voda), tokoferol

 

Priprava/Uporaba:

1 porcija = 1 kapsula, vzemite 3 kapsule dnevno z vsakim obrokom.

 

O proizvajalcu

SYNTECH™ je sinonim za KAKOVOST, VARNOST in VISOKO dozirane izdelke.

SynTech™ in naša ekipa strokovnjakov vam bo pomagala, da boste dobili najboljše za sebe! Ne glede na to ali želite izgubiti težo, povečati mišično maso, optimizirati učinkovitost ali povečati svoj ​​zdrav način življenja je SynTech prava izbira! Ni važno s katerim športom se ukvarjate ali kakšni so cilji, vse mora biti ravno prav. Poleg treninga, okrevanja in spanja mora biti tudi prehrana uravnotežena in dobro časovno usklajena. Za ves trud, ki se vlaga za dosego ciljev si zaslužite samo najboljše dodatke, ki dejansko delujejo. Zato smo tu mi, da vam pomagamo doseči zastavljene cilje. Ponosni smo, da vam lahko ponudimo naš izbor izdelkov, ki temeljijo na sloganu "formulirani brez kompromisov". SynTech™ si je v fazi razvoja svojih produktov zastavil visoko kakovost in optimalno delovanje.

 

Da bi to dosegel je moral spoštovati 4 ključne parametre:

 1. Inovativne in znanstveno osnovane izdelke

SynTech™ ne stoji za tako imenovanimi "hyped" izdelki, ki temeljijo na "perspektivnih študijah". Prav tako ne vsebuje popolnoma novih, nejasnih sestavin, ki vodijo k slabim razultatom. Moč SynTech™ leži v njihovi pazljivi kombinirani mešanici sestavin, ki temeljijo na znanstvenih dokazih. 

 

2. SynTech™ uporablja le najboljše sestavine

Je eno redkih podjetij, ki pri svoji proizvodnji odločno in izključno uporablja sestavine "blagovnih znamk". Samoumevno je, da so te dražje, vendar ponujajo številne pomembne prednosti: sestavine so vrhunske kakovosti. Prednost dajejo blagovnim znamkam proizvedenim v Evropi, ker so le te pod stalnim strogim preverjanjem proizvodnje in kakovosti. Poleg tega sestavine blagovnih znamk temeljijo na znanstvenih publikacijah in raziskavah. Izdelki pa so sledljivi na ravni sestavin, kar močno izboljšuje kakovost in varnost hrane.

 

3. SynTech™ uporablja le polne količine aktivnih odmerkov

Mnogi proizvajalci prehranskih dopolnil pravilnega doziranja ne jemljejo resno. Vse prepogosto dodajo le majhne količine aktivne snovi v njihove izdelke, kar vodi do slabe učinkovitosti. Vendar SynTec™ ne ponuja izdelkov, ki temeljijo na tako imenovanih "lastniških mešanicah", ki vsebujejo poddozirane ali odvečne sestavine. SynTech™ izdelki vsebujejo popolno količino aktivnih odmerkov. Prepričani smo, da je dodana vrednost za športnika višja, če se izločijo odvečne sestavine in doda pravilna količina aktivnih snovi. 

 

4. Vsi izdelki so oblikovani v sinergiji.

Vsebujejo kombinacijo sestavin, ki sodelujejo med seboj, omogočajo optimalno delovanje in zagotavljanje največje učinkovitosti. Poleg tega so proizvodi SynTech™ lahko prebavljivi in odličnega okusa.