LSP Oat King Jabolčni štrudelj

LSP Oat King Jabolčni štrudelj

VELIKOST:
Cena z DDV:
1,90 €
DODAJ V KOŠARICO

  

 

Opis izdelka

Odlična energijska tablica primerna za zajtrk, malico ali kot nadomestek katerega drugega obroka. Priporočamo, da jo zaradi velike kalorične vrednosti zvečer ne uživate.

 

 

Ekipa UltimaxCore® priporoča uravnoteženo, raznoliko prehrano in zdrav način življenja.

 

Sestava

Hranilna vrednost:

 

95 g 100 g

Energijska vrednost 413 kcal (1731 kJ) 435 kcal (1823 kJ)
Beljakovine 43,9 g 4,1 g
Ogljikovi hidrati 48,3 g 50,8 g
- od tega sladkorji 28,5 g 30 g
Maščobe 21,9 g 23 g
- od tega nenasičene maščobne kisline 6,7 g 7 g
Vlaknine 2,9 g 3 g
Natrij 317 mg 334 mg

 

Sestavine:

36% ovseni kosmiči, zlati sirup, rastlinska margarina (rastilnsko olje, voda, sol, naravna aroma), surovi trsni sladkor, slutanine, 5% mešanica suhih jabolk (30% jabolko, žveplov dioksid, sladkor, dekstroza, modificirani škrob, jabolčna kislina, citronska kislina, aroma), cimet. Lahko vsebuje sledove orehov, arašidov in sezama.

 

O proizvajalcu

 

Ekipa LSP® je specializirana za raziskave, razvoj in proizvodnjo sofisticirane športne prehrane na najvišji kakovostni ravni. Podjetje LSP® je bilo ustanovljeno leta leta 1998 v mestu Hürth v bližini Kölna. Leta 2004 se je podjetje preselilo v večje in tehnično modernejše prostore v Bonnu. LSP® športna prehrana je sinonim za kakovost in uspešnost proizvodov, ki uživa poseben ugled v športni prehranski industriji. Kdor to pozna, ceni naše izdelke. Brezkompromisna maksimalna učinkovitost LSP® izdelkov presega najvišja pričakovanja kupcev, ki res poznajo ponudbo na trgu. Strokovnjake znova in znova navdušujejo naše inovativne razvojne novosti, zaradi česar smo največkrat nagrajeno podjetje v Nemčiji. Vsak dan uporabljamo naše dolgoletne izkušnje, znanje in našo strokovnost za razvoj novih, boljših in unikatnih izdelkov v naših laboratorijih. To je mogoče le z najboljšimi surovinami, usposobljeno, motivirano ekipo zaposlenih in napredno proizvodno opremo. Naši kupci so osveščeni rekreativci vseh starosti, ki jim je postava in zdravje pomembna, kot tudi vrhunski športniki različnih disciplin.