Syntech Synpro Matrix

Syntech Synpro Matrix

OKUS:
VELIKOST:
Cena z DDV:
36,90 €
DODAJ V KOŠARICO

  

 

Opis izdelka

 

Je močna beljakovina, ki ima različno časovno sproščanje, saj vsebuje hitre, srednje in počasne sirotkine beljakovine (sirotkin hidrolizat, izolat in koncentrat), jajčni albumin, kalcijev kazeinat in miceralni kazein. Različno sproščanje beljakovin v prebavi, proizvaja stalen dotok aminokislin v miščice in s tem njihovo največjo rast.

Učinki SynPro Matrixa traja do 10 ur. Je idealen obrok čez dan ali pred spanjem, saj prehranjuje mišice čez noč.

Je bogat z BCAA in glutaminom, ter vsebuje tudi dodan glutamin peptide, da spodbudi procese okrevanja. Vsebuje samo 1g maščobe na obrok. Je odličnega okusa in je enostaven za mešanje.

Sirotkin hidrolizat (WPH) - WPH je takorekoč "prebavljena" beljakovina. Pri tem so proteinske molekule najprej razčlenjene v manjše poli peptide, nato v peptide in končno v aminokisline. WPH je delno hidroliziran, tako da izdelek še vedno vsebuje določeno količino pomembne biološke komponente z visoko molekulsko maso, npr Beta- Lactoglobuline, laktoferin in druge snovi, ki vzdržujejo imunski sistem. Aminokisline v WPH se zelo hitro absorbirajo in so znane kot izredno stimulativne na rast mišic.

Ultra Whey Protein 90 XP - Instant - ta sirotkin izolat (WPI) je pridobljen s posebno metodo pridelave imenovano "novo hlajenje" ali "metoda ultra hladne filtracije". Ta metoda ohranja naravno strukturo beljakovin in proizvaja nedenaturirano (= surove) WPI (Beta Lactoglobuline, Alfa-Lactalbumine, goveji serum albumine, Immunoglobuline G, laktoferin in glikomakropeptidu vključeni). Ta posebna metoda filtracije ustvarja WPI, ki: Vsebuje največje število frakcij imunoglobulinov IgG, IgM in IgA. Je zelo koncentrirana beljakovina z najvišjo biološko razpoložljivost. Vsebuje skoraj nič maščobe. Je bogata z rastnimi faktorji, npr IGF-1. Vsebuje veliko glutamin peptidov.

Koncentrat sirotke (WPC) - ta WPC se pridobiva z nizko temperaturo ultra filtracijske tehnike. Ta metoda izdelave ščiti beljakovinsko strukturo proti vročini. Formula vsebuje peptide z zelo nizko, nizko, srednje in visoko molekulsko maso. Poleg tega, WPC je sestavljen iz kratkih in dolgih verig aminokislin, ki so vsi sestavljeni s selektivno hidrolizo.

Glutamin Peptidi - to so majhne verige glutaminskih delcev. Delci so povezani preko peptidne vezi. Ta oblika glutamina se zelo učinkovito absorbira v telo in pospeši proces okrevanja.

Jajčni albumin - to vmesna frakcija beljakovine je sestavljena iz več kot 80% čistih beljakovin odlične kakovosti. Narejena je iz beljaka in njegova razgradnja je počasnejša kot frakcije sirotke.

Kalcijev Kazeinat - spremenjeni kazein ima nekoliko višji odstotek beljakovin kot kazein, vendar ima bolj ali manj enak aminokislinski profil. Ta počasi sprošča svoje aminokisline v mišice. Za razliko od sirotke, kalcijev kazeinat preprečuje hormona kortizol pred razgradnjo mišice. Zato spodbuja razvoj mišic na nekoliko drugačen način, zaradi česar je idealen izdelek v kombinaciji s sirotkinimi beljakovinami.

Micelarni kazein - vsebuje več kot 80% beljakovin z odličnim aminokislinskim profilom, in je tudi glavna sestavina mleka. Kazein je živalska beljakovina, ki je prisotna v mleku. To je daleč najpomembnejša mlečna beljakovina. Izredno lahko se razdeli na esencialne aminokisline za sintezo drugih proteinov. Kalcijev kazeinat in micelarni kazein so najpočasnejše prebavljive beljakovine, ki obstajajo. Le 1,5g ogljikovih hidratov na porcijo 5 g BCAA in 5g glutamina na porcijo

 

Ekipa UltimaxCore® priporoča uravnoteženo, raznoliko prehrano in zdrav način življenja.

 

Sestava

Hranilna vrednost: 

 

na 100g na porcijo (30g)

Energijska vrednost 1623 kJ (382 kcal) 486,9 kJ (114,6 kcal)
Beljakovine 81 g 24,3 g
Ogljikovi hidrati 4,95 g 1,49 g
Maščobe 3,9 g 1,2 g

 

Sestavine:

Sirotkin koncentrat, kalcijev kazeinat, micelarni kazein, jajčni albumin, izolat sirotkinih beljakovin, aromatiziranje, sredstvo za zgoščevanje (guar), glutamin peptidi, sirotkin hidrolizat, sladilo (sukraloza)

 

Priprava:

Eno merico 30g zmešamo z 200ml vode. Uživamo dvakrat dnevno, en napitek zjutraj, ko vstanete in en napitek takoj po treningu.

 

O proizvajalcu

SYNTECH™ je sinonim za KAKOVOST, VARNOST in VISOKO dozirane izdelke.

SynTech™ in naša ekipa strokovnjakov vam bo pomagala, da boste dobili najboljše za sebe! Ne glede na to ali želite izgubiti težo, povečati mišično maso, optimizirati učinkovitost ali povečati svoj ​​zdrav način življenja je SynTech prava izbira! Ni važno s katerim športom se ukvarjate ali kakšni so cilji, vse mora biti ravno prav. Poleg treninga, okrevanja in spanja mora biti tudi prehrana uravnotežena in dobro časovno usklajena. Za ves trud, ki se vlaga za dosego ciljev si zaslužite samo najboljše dodatke, ki dejansko delujejo. Zato smo tu mi, da vam pomagamo doseči zastavljene cilje. Ponosni smo, da vam lahko ponudimo naš izbor izdelkov, ki temeljijo na sloganu "formulirani brez kompromisov". SynTech™ si je v fazi razvoja svojih produktov zastavil visoko kakovost in optimalno delovanje.

 

Da bi to dosegel je moral spoštovati 4 ključne parametre:

 1. Inovativne in znanstveno osnovane izdelke

SynTech™ ne stoji za tako imenovanimi "hyped" izdelki, ki temeljijo na "perspektivnih študijah". Prav tako ne vsebuje popolnoma novih, nejasnih sestavin, ki vodijo k slabim razultatom. Moč SynTech™ leži v njihovi pazljivi kombinirani mešanici sestavin, ki temeljijo na znanstvenih dokazih. 

 

2. SynTech™ uporablja le najboljše sestavine

Je eno redkih podjetij, ki pri svoji proizvodnji odločno in izključno uporablja sestavine "blagovnih znamk". Samoumevno je, da so te dražje, vendar ponujajo številne pomembne prednosti: sestavine so vrhunske kakovosti. Prednost dajejo blagovnim znamkam proizvedenim v Evropi, ker so le te pod stalnim strogim preverjanjem proizvodnje in kakovosti. Poleg tega sestavine blagovnih znamk temeljijo na znanstvenih publikacijah in raziskavah. Izdelki pa so sledljivi na ravni sestavin, kar močno izboljšuje kakovost in varnost hrane.

 

3. SynTech™ uporablja le polne količine aktivnih odmerkov

Mnogi proizvajalci prehranskih dopolnil pravilnega doziranja ne jemljejo resno. Vse prepogosto dodajo le majhne količine aktivne snovi v njihove izdelke, kar vodi do slabe učinkovitosti. Vendar SynTec™ ne ponuja izdelkov, ki temeljijo na tako imenovanih "lastniških mešanicah", ki vsebujejo poddozirane ali odvečne sestavine. SynTech™ izdelki vsebujejo popolno količino aktivnih odmerkov. Prepričani smo, da je dodana vrednost za športnika višja, če se izločijo odvečne sestavine in doda pravilna količina aktivnih snovi. 

 

4. Vsi izdelki so oblikovani v sinergiji.

Vsebujejo kombinacijo sestavin, ki sodelujejo med seboj, omogočajo optimalno delovanje in zagotavljanje največje učinkovitosti. Poleg tega so proizvodi SynTech™ lahko prebavljivi in odličnega okusa.