LSP Oat King Limona z makom

LSP Oat King Limona z makom

Cena z DDV:
1,90 €
DODAJ V KOŠARICO

  

 

Opis izdelka

 

Odlična energijska tablica primerna za zajtrk, malico ali kot nadomestek katerega drugega obroka. Priporočamo, da jo zaradi velike kalorične vrednosti zvečer ne uživate.

 

 

Ekipa UltimaxCore® priporoča uravnoteženo, raznoliko prehrano in zdrav način življenja.

 

Sestava

Hranilna vrednost:

 

95 g 100 g

Energijska vrednost 421 kcal (1763 kJ) 443 kcal (1859 kJ)
Beljakovine 4,8 g 5,0 g
Ogljikovi hidrati 54,3g 57,2 g
- od tega sladkorji 32,7 g 34,5 g
Maščobe 19,8 g 20,8 g
- od tega nenasičene maščobne kisline 6,9 g 7,3 g
Natrij 0,38 g 0,40 g

 

Sestavine:

37% ovseni kosmiči, 20% preliv (sladkor, glukozni sirup, palmino in repično olje, voda, posneto mleko v prahu, emulgatorji: E471 in E492, sol arome, konzervans E202, nakisanje E303, barvanje E161b), lahka melasa, margarina (palmino in repično olje, voda, sol, naravna aroma), 2% mak, naravna aroma. Lahko vsebuje sledove orehov, arašidov in sezama.

 

O proizvajalcu

 

Ekipa LSP® je specializirana za raziskave, razvoj in proizvodnjo sofisticirane športne prehrane na najvišji kakovostni ravni. Podjetje LSP® je bilo ustanovljeno leta leta 1998 v mestu Hürth v bližini Kölna. Leta 2004 se je podjetje preselilo v večje in tehnično modernejše prostore v Bonnu. LSP® športna prehrana je sinonim za kakovost in uspešnost proizvodov, ki uživa poseben ugled v športni prehranski industriji. Kdor to pozna, ceni naše izdelke. Brezkompromisna maksimalna učinkovitost LSP® izdelkov presega najvišja pričakovanja kupcev, ki res poznajo ponudbo na trgu. Strokovnjake znova in znova navdušujejo naše inovativne razvojne novosti, zaradi česar smo največkrat nagrajeno podjetje v Nemčiji. Vsak dan uporabljamo naše dolgoletne izkušnje, znanje in našo strokovnost za razvoj novih, boljših in unikatnih izdelkov v naših laboratorijih. To je mogoče le z najboljšimi surovinami, usposobljeno, motivirano ekipo zaposlenih in napredno proizvodno opremo. Naši kupci so osveščeni rekreativci vseh starosti, ki jim je postava in zdravje pomembna, kot tudi vrhunski športniki različnih disciplin.