Syntech SYN-T-SIZE Recovery

OKUS:
Cena z DDV:
58,90 €
Obvesti me ko bo izdelek na zalogi:

  

 

Opis izdelka

 

Napitek (shake) po vadbi je najpomembnejši napitek v vašem dnevu, saj inducira maksimalno regeneracijo mišic s povečanjem glikogena in raven aminokislin. Največja napaka, ki jo počnejo športniki/športnice je, da po napornem treningu ne dopolnijo dovolj zalog glikogena in aminokislin in s tem blokirajo mišično rast. Obdobje, dve ure po treningu, imenujemo "Anabolic Window" (anabolično okno), ki je najbolj kritično obdobje za okrevanje in rast mišic. V tem obdobju se ogljikovi hidrati ne pretvorijo v maščobe, ampak se v celoti porabijo za obnovo glikogena v mišicah.

SynTsize Recovery je idealen napitek po vadbi, ki je sestavljen iz enostavno prebavljivih ogljikovih hidratov in beljakovin v pravem razmerju, skupaj s številnimi aminokislinami in hranili, ki krepijo mišice.

Ključne sestavine na porcijo:

  • 49g ogljikovih hidratov - mešanica hitrih ogljikovih hidratov za napolnitev zalog. Po vadbi naše telo razgrajuje mišično tkivo za pretvorbo aminokislin v glukozo, v katerih se sprošča energija. Z drugimi besedami, po odlični vadbi verjetno mislite, da vaše mišice rastejo, ampak ravno nasprotno: po treningu se mišično tkivo razgrajuje. Prva prednostna naloga je povečati raven ogljikovih hidratov, da končamo ta proces. Mešanica ogljikovih hdratov v SynTsize Recovery je sestavljena iz 50% dekstroze in 50% škroba voskaste koruze, dva najbolj enostavno prebavljiva ogljikova hidrata, ki takoj pričneta s sintezo glikogena in omogočata anabolni vrhunec inzulina po treningu.
  • 35,6g beljakovin in aminokislin - takoj po treningu je pomembna tudi sinteza beljakovin, da se ustavi procez razgradnje mišičnega tkiva, zato potrebujemo hitro absorbcijo beljakovin in aminokislin.

 

SynTsize Recovery vsebuje:

  • 6g izolat sirotkinih beljakovin - Whey Protein Isolat se hitro in učinkovito absorbira in je bogat z BCAA. 24g Whey Protein Isolat vsebuje kar 21,4g beljakovin.
  • 6g levcina - dodajanje levcina po treningu močno poveča sintezo beljakovin, prav tako spodbuja razvoj mišic in izgube maščobe in ima anti-katabolne učinke, saj zmanjšuje izločanje kartizola (stresni hormon).
  • 6g glutamina - dodajejanje glutamina izboljšuje okrevanje, podpira imunski sistem, zagotavlja optimalno sproščanje rasnega hormona, vam prepričuje, da se "prenatrenirate" in pomagata napolniti glikogenske zaloge v mišicah.
  • 2g Crea-Trona® double buffered ultra čistega kreatina - za več moči in pospešeno rast mišic. Namesto uporabe alkalnega kreatina, SynTech™ prednostno uporablja Crea-Trona®, saj je bolj stabilna v kislem okolju želodca in jo telo lažje absorbira. Natrijev hidrogenkarbonat "buffer" v Crea-Trona® podpira tudi naravni bikarbonat "buffer", ki bo izboljšal vaše treninge in okrevanje.
  • 2g beta-alanina - kombinacija beta alanina in kreatina je zelo učinkovita pri razvoju puste mišične mase in kurjenja maščob, kot učinek, ki ga kreatin proizvede v izolirani obliki. Beta alain je "buffer" mlečna kislina, ki poveča koncentracijo karnozina v mišicah, posledično to omogoča številne biokemične mehanizme z odložitvijo utrujenosti mišic na učinkovit način. Prav tako preprečuje poškodbe mišic in pospešuje okrevanje po vadbi. Nenazadnje je popoln antioksidant.
  • 200mg alfa-lipoične kisline - je močan antioksidant, ko se ga jemlje v kombinaciji z ogljikovimi hidrati, optimizira sproščanje insulina. Dodajanje 200mg alfa-lipoične kisline s kreatinom in hitrimi ogljikovimi hidrati omogoča mišicam, da absorbirajo kreatin bolje kot takrat, ko ste zaužili le kreatin in hitre ogljikove hidrate.

 

Ekipa UltimaxCore® priporoča uravnoteženo, raznoliko prehrano in zdrav način življenja.

 

Sestava

Hranilna vrednost: 

 

1 porcija = 90 g 100g

Energijska vrednost 340 kcal (1424 kJ) 378 kcal (1606 kJ)
Beljakovine 35,6 g 39,5 g
Ogljikovi hidrati 48,8 g 54,2 g
Maščobe 0,23 g 0,26 g
Strength, Power & Endurance 4 g 4,4 g
- Crea Trona 2 g 2,2 g
- Beta alanin 2 g 2,2 g
Recovery Matrix 12,2 g 13,56 g
- levcin 6 g 6,67 g
- glutamin 6 g 6,67 g
- alfa lipoična kislina 0,2 g 0,22 g

 

Sestavine:

dekstroza, škrob voskaste koruze, izolat sirotkinih beljakovin, levcin, glutamin, beta alanin, Crea-Tona Double Buffered kreatin, prebavna kislina (citronska kislina), aromatiziranje (črni ribez), alfa lipoična kislina, barvilo (rdeče), sladilo (sukraloza), barvilo (briljantno modra)

 

Priprava:

1 porcija = 2 merici (90g) zmešamo z 450ml vode in zaužijemo takoj po treningu.

 

O proizvajalcu

SYNTECH™ je sinonim za KAKOVOST, VARNOST in VISOKO dozirane izdelke.

SynTech™ in naša ekipa strokovnjakov vam bo pomagala, da boste dobili najboljše za sebe! Ne glede na to ali želite izgubiti težo, povečati mišično maso, optimizirati učinkovitost ali povečati svoj ​​zdrav način življenja je SynTech prava izbira! Ni važno s katerim športom se ukvarjate ali kakšni so cilji, vse mora biti ravno prav. Poleg treninga, okrevanja in spanja mora biti tudi prehrana uravnotežena in dobro časovno usklajena. Za ves trud, ki se vlaga za dosego ciljev si zaslužite samo najboljše dodatke, ki dejansko delujejo. Zato smo tu mi, da vam pomagamo doseči zastavljene cilje. Ponosni smo, da vam lahko ponudimo naš izbor izdelkov, ki temeljijo na sloganu "formulirani brez kompromisov". SynTech™ si je v fazi razvoja svojih produktov zastavil visoko kakovost in optimalno delovanje.

 

Da bi to dosegel je moral spoštovati 4 ključne parametre:

 1. Inovativne in znanstveno osnovane izdelke

SynTech™ ne stoji za tako imenovanimi "hyped" izdelki, ki temeljijo na "perspektivnih študijah". Prav tako ne vsebuje popolnoma novih, nejasnih sestavin, ki vodijo k slabim razultatom. Moč SynTech™ leži v njihovi pazljivi kombinirani mešanici sestavin, ki temeljijo na znanstvenih dokazih. 

 

2. SynTech™ uporablja le najboljše sestavine

Je eno redkih podjetij, ki pri svoji proizvodnji odločno in izključno uporablja sestavine "blagovnih znamk". Samoumevno je, da so te dražje, vendar ponujajo številne pomembne prednosti: sestavine so vrhunske kakovosti. Prednost dajejo blagovnim znamkam proizvedenim v Evropi, ker so le te pod stalnim strogim preverjanjem proizvodnje in kakovosti. Poleg tega sestavine blagovnih znamk temeljijo na znanstvenih publikacijah in raziskavah. Izdelki pa so sledljivi na ravni sestavin, kar močno izboljšuje kakovost in varnost hrane.

 

3. SynTech™ uporablja le polne količine aktivnih odmerkov

Mnogi proizvajalci prehranskih dopolnil pravilnega doziranja ne jemljejo resno. Vse prepogosto dodajo le majhne količine aktivne snovi v njihove izdelke, kar vodi do slabe učinkovitosti. Vendar SynTec™ ne ponuja izdelkov, ki temeljijo na tako imenovanih "lastniških mešanicah", ki vsebujejo poddozirane ali odvečne sestavine. SynTech™ izdelki vsebujejo popolno količino aktivnih odmerkov. Prepričani smo, da je dodana vrednost za športnika višja, če se izločijo odvečne sestavine in doda pravilna količina aktivnih snovi. 

 

4. Vsi izdelki so oblikovani v sinergiji.

Vsebujejo kombinacijo sestavin, ki sodelujejo med seboj, omogočajo optimalno delovanje in zagotavljanje največje učinkovitosti. Poleg tega so proizvodi SynTech™ lahko prebavljivi in odličnega okusa.