LSP Oat King Latte Macchiato s kofeinom

LSP Oat King Latte Macchiato s kofeinom

Cena z DDV:
1,99 €
DODAJ V KOŠARICO

  

 

Opis izdelka

 

Za prave ljubitelje kave imamo najbolj energično tablico iz ovsenih kosmičev, primerna za zajtrk, malico ali kot nadomestek katerega drugega obroka. Sočna ovsena kaša dopolnjena z okusom latte macchiato aromo z dodanimi čokoladnimi kosmiči in ščepec kofeina. Dvojna OAT KING energija. Priporočamo, da jo zaradi velike kalorične vrednosti zvečer ne uživate.

 

 

Ekipa UltimaxCore® priporoča uravnoteženo, raznoliko prehrano in zdrav način življenja.

 

Sestava

Hranilna vrednost:

 

95 g 100 g

Energijska vrednost 420 kcal (1760 kJ) 442 kcal (1853 kJ)
Beljakovine 4,4 g 4,6 g
Ogljikovi hidrati 55,7 g 58,6 g
- od tega sladkorji 35,4 g 37,2 g
Maščobe 19,2 g 20,2 g
- od tega nenasičene maščobne kisline 7,3 g 7,7 g
Natrij 0,36 g 0,38 g

 

Sestavine:

35% ovseni kosmiči, 22% preliv (sladkor, plamovo olje in repično olje, glukozni sirup, voda, posneto mleko v prahu, emulgatorji: digliceridi maš. kislin in sorbitan tristearat, barva titanov dioksid, sol, konzervans kalijev sorbat, aroma), lahka melasa, margarina (palmovo olje in repično olje, voda, sol, naravna aroma), celi trsni sladkor, 5% čokoladni čips (sladkor, kakavova masa, kakavovo maslo, emulgator sojin licitin, aroma) barvilo amonijev karamel, konzervans ocetna kislina, arome, kakav v prahu, kofein (50mg v eni tablici). Lahko vsebuje sledove orehov, arašidov in sezama.

 

O proizvajalcu

 

Ekipa LSP® je specializirana za raziskave, razvoj in proizvodnjo sofisticirane športne prehrane na najvišji kakovostni ravni. Podjetje LSP® je bilo ustanovljeno leta leta 1998 v mestu Hürth v bližini Kölna. Leta 2004 se je podjetje preselilo v večje in tehnično modernejše prostore v Bonnu. LSP® športna prehrana je sinonim za kakovost in uspešnost proizvodov, ki uživa poseben ugled v športni prehranski industriji. Kdor to pozna, ceni naše izdelke. Brezkompromisna maksimalna učinkovitost LSP® izdelkov presega najvišja pričakovanja kupcev, ki res poznajo ponudbo na trgu. Strokovnjake znova in znova navdušujejo naše inovativne razvojne novosti, zaradi česar smo največkrat nagrajeno podjetje v Nemčiji. Vsak dan uporabljamo naše dolgoletne izkušnje, znanje in našo strokovnost za razvoj novih, boljših in unikatnih izdelkov v naših laboratorijih. To je mogoče le z najboljšimi surovinami, usposobljeno, motivirano ekipo zaposlenih in napredno proizvodno opremo. Naši kupci so osveščeni rekreativci vseh starosti, ki jim je postava in zdravje pomembna, kot tudi vrhunski športniki različnih disciplin.