LSP Oat King Z javorjevim sirupom in orehi

LSP Oat King Z javorjevim sirupom in orehi

VELIKOST:
Cena z DDV:
1,90 €
DODAJ V KOŠARICO

  

 

Opis izdelka

Odlična energijska tablica primerna za zajtrk, malico ali kot nadomestek katerega drugega obroka. Priporočamo, da jo zaradi velike kalorične vrednosti zvečer ne uživate.

 

 

Ekipa UltimaxCore® priporoča uravnoteženo, raznoliko prehrano in zdrav način življenja.

 

Sestava

Hranilna vrednost:

 

95 g 100 g

Energijska vrednost 444 kcal (1856 kJ) 468 kcal (1954 kJ)
Beljakovine 3,9 g 4,1 g
Ogljikovi hidrati 42,9 g 45,2 g
- od tega sladkorji 24,9 g 26,2 g
Maščobe 27,8 g 29,3 g
- od tega nenasičene maščobne kisline 6,8 g 7,2 g
Vlaknine 3 g 3,2 g
Natrij 320 mg 337 mg

 

Sestavine:

36% ovseni kosmiči, zlati sirup, margarina (palmino in repično olje, voda, sol, naravna aroma), surovi trsni sladkor, 6% orehov, 1% arome javorjevega sirupa. Lahko vsebuje sledove lupinarjev, arašidov in sezama.

 

O proizvajalcu

 

Ekipa LSP® je specializirana za raziskave, razvoj in proizvodnjo sofisticirane športne prehrane na najvišji kakovostni ravni. Podjetje LSP® je bilo ustanovljeno leta leta 1998 v mestu Hürth v bližini Kölna. Leta 2004 se je podjetje preselilo v večje in tehnično modernejše prostore v Bonnu. LSP® športna prehrana je sinonim za kakovost in uspešnost proizvodov, ki uživa poseben ugled v športni prehranski industriji. Kdor to pozna, ceni naše izdelke. Brezkompromisna maksimalna učinkovitost LSP® izdelkov presega najvišja pričakovanja kupcev, ki res poznajo ponudbo na trgu. Strokovnjake znova in znova navdušujejo naše inovativne razvojne novosti, zaradi česar smo največkrat nagrajeno podjetje v Nemčiji. Vsak dan uporabljamo naše dolgoletne izkušnje, znanje in našo strokovnost za razvoj novih, boljših in unikatnih izdelkov v naših laboratorijih. To je mogoče le z najboljšimi surovinami, usposobljeno, motivirano ekipo zaposlenih in napredno proizvodno opremo. Naši kupci so osveščeni rekreativci vseh starosti, ki jim je postava in zdravje pomembna, kot tudi vrhunski športniki različnih disciplin.