LSP Oat King Čokolada s karamelo

LSP Oat King Čokolada s karamelo

VELIKOST:
Cena z DDV:
1,90 €
DODAJ V KOŠARICO

  

 

Opis izdelka

Odlična energijska tablica primerna za zajtrk, malico ali kot nadomestek katerega drugega obroka. Priporočamo, da jo zaradi velike kalorične vrednosti zvečer ne uživate.

 

 

Ekipa UltimaxCore® priporoča uravnoteženo, raznoliko prehrano in zdrav način življenja.

 

Sestava

Hranilna vrednost:

 

95 g 100 g

Energijska vrednost 439 kcal (1779 kJ) 462 kcal (1873 kJ)
Beljakovine 3,6 g 3,8 g
Ogljikovi hidrati 49,2 g 51,8 g
- od tega sladkorji 30 g 31,5 g
Maščobe 24 g 25,4 g
- od tega nenasičene maščobne kisline 7,2 g 7,6 g
Vlaknine 3 g 3,2 g
Natrij 283 mg 298 mg

 

Sestavine:

30% ovseni kosmiči, 22% karamelin preliv (sladkor, palmovo olje, glukozni sirup, zlati sirup, voda, posneto mleko v prahu, emulgator: digliceridna maš. kislina, sorbitan tristearat, sol, arome, barva karamel, konzervans kalijev sorbat), zlati sirup, margarina (palmino in repično olje, voda, sol, naravna aroma), surovi trsni sladkor, 5% čokoladni čips (sladkor, kakav, kakavovo maslo, polmastno mleko v prahu, posneto mleko v prahu, emulgator sojin lecitin, aroma). Lahko vsebuje sledove lupinarjev, arašidov in sezama.

 

O proizvajalcu

 

Ekipa LSP® je specializirana za raziskave, razvoj in proizvodnjo sofisticirane športne prehrane na najvišji kakovostni ravni. Podjetje LSP® je bilo ustanovljeno leta leta 1998 v mestu Hürth v bližini Kölna. Leta 2004 se je podjetje preselilo v večje in tehnično modernejše prostore v Bonnu. LSP® športna prehrana je sinonim za kakovost in uspešnost proizvodov, ki uživa poseben ugled v športni prehranski industriji. Kdor to pozna, ceni naše izdelke. Brezkompromisna maksimalna učinkovitost LSP® izdelkov presega najvišja pričakovanja kupcev, ki res poznajo ponudbo na trgu. Strokovnjake znova in znova navdušujejo naše inovativne razvojne novosti, zaradi česar smo največkrat nagrajeno podjetje v Nemčiji. Vsak dan uporabljamo naše dolgoletne izkušnje, znanje in našo strokovnost za razvoj novih, boljših in unikatnih izdelkov v naših laboratorijih. To je mogoče le z najboljšimi surovinami, usposobljeno, motivirano ekipo zaposlenih in napredno proizvodno opremo. Naši kupci so osveščeni rekreativci vseh starosti, ki jim je postava in zdravje pomembna, kot tudi vrhunski športniki različnih disciplin.