LSP Oat King Marelica z jogurtom

LSP Oat King Marelica z jogurtom

VELIKOST:
Cena z DDV:
1,90 €
DODAJ V KOŠARICO

  

 

Opis izdelka

Odlična energijska tablica primerna za zajtrk, malico ali kot nadomestek katerega drugega obroka. Priporočamo, da jo zaradi velike kalorične vrednosti zvečer ne uživate.

 

 

Ekipa UltimaxCore® priporoča uravnoteženo, raznoliko prehrano in zdrav način življenja.

 

Sestava

Hranilna vrednost:

 

95 g 100 g

Energijska vrednost 443 kcal (1853 kJ) 466 kcal (1951 kJ)
Beljakovine 4,3 g 4,5 g
Ogljikovi hidrati 48,5 g 51 g
- od tega sladkorji 28,5 g 30 g
Maščobe 25,6 g 27 g
- od tega nenasičene maščobne kisline 10,5 g 11 g
Vlaknine 3,1 g 3,3 g
Natrij 299 mg 315 mg

 

Sestavine:

30% ovseni kosmiči, 22% jogurtov preliv (sladkor, plamovo olje, sirotka v prahu - vsebuje mleko, posneto mleko, jogurt v pragu, pšenična moka, emulgator: sojin lecitin), zlati sirup, rastlinska margarina (rastilnsko olje, voda, sol, naravna aroma), surovi trsni sladkor, marelice (marelice, riževa moka, konzervans žveplov dioksid - vsebuje sulfit). Lahko vsebuje sledove orehov, arašidov in sezama.

 

O proizvajalcu

 

Ekipa LSP® je specializirana za raziskave, razvoj in proizvodnjo sofisticirane športne prehrane na najvišji kakovostni ravni. Podjetje LSP® je bilo ustanovljeno leta leta 1998 v mestu Hürth v bližini Kölna. Leta 2004 se je podjetje preselilo v večje in tehnično modernejše prostore v Bonnu. LSP® športna prehrana je sinonim za kakovost in uspešnost proizvodov, ki uživa poseben ugled v športni prehranski industriji. Kdor to pozna, ceni naše izdelke. Brezkompromisna maksimalna učinkovitost LSP® izdelkov presega najvišja pričakovanja kupcev, ki res poznajo ponudbo na trgu. Strokovnjake znova in znova navdušujejo naše inovativne razvojne novosti, zaradi česar smo največkrat nagrajeno podjetje v Nemčiji. Vsak dan uporabljamo naše dolgoletne izkušnje, znanje in našo strokovnost za razvoj novih, boljših in unikatnih izdelkov v naših laboratorijih. To je mogoče le z najboljšimi surovinami, usposobljeno, motivirano ekipo zaposlenih in napredno proizvodno opremo. Naši kupci so osveščeni rekreativci vseh starosti, ki jim je postava in zdravje pomembna, kot tudi vrhunski športniki različnih disciplin.