LSP Oat King Malina

LSP Oat King Malina

VELIKOST:
Cena z DDV:
1,90 €
DODAJ V KOŠARICO

  

 

Opis izdelka

Odlična energijska tablica primerna za zajtrk, malico ali kot nadomestek katerega drugega obroka. Priporočamo, da jo zaradi velike kalorične vrednosti zvečer ne uživate.

 

 

Ekipa UltimaxCore® priporoča uravnoteženo, raznoliko prehrano in zdrav način življenja.

 

Sestava

Hranilna vrednost:

 

95 g 100 g

Energijska vrednost 405 kcal (1693 kJ) 427 kcal (1782 kJ)
Beljakovine 3,8 g 4 g
Ogljikovi hidrati 48 g 51 g
- od tega sladkorji 29,5 g 31 g
Maščobe 21 g 22 g
- od tega nenasičene maščobne kisline 5,7 g 6 g
Vlaknine 2,85 g 3 g
Natrij 290 mg 306 mg

 

Sestavine:

36% ovseni kosmiči, zlati sirup, rastlinska margarina (palmino in repično olje, voda, sol, naravna aroma), 15% marmelada maline (sladkor, glukozni sirup, maline, želirni pektin, emulgator kislosti: citronska kislina, natrijev citrat, barva: antocianin, aroma), surov trsni sladkor. Lahko vsebuje sledove lupinarjev, arašidov in sezama.

 

O proizvajalcu

 

Ekipa LSP® je specializirana za raziskave, razvoj in proizvodnjo sofisticirane športne prehrane na najvišji kakovostni ravni. Podjetje LSP® je bilo ustanovljeno leta leta 1998 v mestu Hürth v bližini Kölna. Leta 2004 se je podjetje preselilo v večje in tehnično modernejše prostore v Bonnu. LSP® športna prehrana je sinonim za kakovost in uspešnost proizvodov, ki uživa poseben ugled v športni prehranski industriji. Kdor to pozna, ceni naše izdelke. Brezkompromisna maksimalna učinkovitost LSP® izdelkov presega najvišja pričakovanja kupcev, ki res poznajo ponudbo na trgu. Strokovnjake znova in znova navdušujejo naše inovativne razvojne novosti, zaradi česar smo največkrat nagrajeno podjetje v Nemčiji. Vsak dan uporabljamo naše dolgoletne izkušnje, znanje in našo strokovnost za razvoj novih, boljših in unikatnih izdelkov v naših laboratorijih. To je mogoče le z najboljšimi surovinami, usposobljeno, motivirano ekipo zaposlenih in napredno proizvodno opremo. Naši kupci so osveščeni rekreativci vseh starosti, ki jim je postava in zdravje pomembna, kot tudi vrhunski športniki različnih disciplin.