LSP Oat King Rdeče sadje z jogurtom

LSP Oat King Rdeče sadje z jogurtom

VELIKOST:
Cena z DDV:
1,90 €
DODAJ V KOŠARICO

  

 

Opis izdelka

Odlična energijska tablica primerna za zajtrk, malico ali kot nadomestek katerega drugega obroka. Priporočamo, da jo zaradi velike kalorične vrednosti zvečer ne uživate.

 

 

Ekipa UltimaxCore® priporoča uravnoteženo, raznoliko prehrano in zdrav način življenja.

 

Sestava

Hranilna vrednost:

 

95 g 100 g

Energijska vrednost 426 kcal (1775 kJ) 449 kcal (1868 kJ)
Beljakovine 3,1 g 3,3 g
Ogljikovi hidrati 50 g 53 g
- od tega sladkorji 33 g 35 g
Maščobe 23,8 g 25 g
- od tega nenasičene maščobne kisline 5,7 g 6 g
Vlaknine 2,2 g 2,3 g
Natrij 293 mg 308 mg

 

Sestavine:

30% ovseni kosmiči, 21% jogurtov preliv (sladkor, palmovo olje, sirotka v prahu - vsebuje mleko, jogurt v prahu - vsebuje mleko, pšenična moka, emulgator: sojin lecitin), zlati sirup, margarina (palmino in repično olje, voda, sol, naravna aroma), surov trsni sladkor, 4% jagodičevje (brusnice, zmrznjene posušene jagode v različnem razmerju, arome) Lahko vsebuje sledove lupinarjev, arašidov in sezama.

 

O proizvajalcu

 

Ekipa LSP® je specializirana za raziskave, razvoj in proizvodnjo sofisticirane športne prehrane na najvišji kakovostni ravni. Podjetje LSP® je bilo ustanovljeno leta leta 1998 v mestu Hürth v bližini Kölna. Leta 2004 se je podjetje preselilo v večje in tehnično modernejše prostore v Bonnu. LSP® športna prehrana je sinonim za kakovost in uspešnost proizvodov, ki uživa poseben ugled v športni prehranski industriji. Kdor to pozna, ceni naše izdelke. Brezkompromisna maksimalna učinkovitost LSP® izdelkov presega najvišja pričakovanja kupcev, ki res poznajo ponudbo na trgu. Strokovnjake znova in znova navdušujejo naše inovativne razvojne novosti, zaradi česar smo največkrat nagrajeno podjetje v Nemčiji. Vsak dan uporabljamo naše dolgoletne izkušnje, znanje in našo strokovnost za razvoj novih, boljših in unikatnih izdelkov v naših laboratorijih. To je mogoče le z najboljšimi surovinami, usposobljeno, motivirano ekipo zaposlenih in napredno proizvodno opremo. Naši kupci so osveščeni rekreativci vseh starosti, ki jim je postava in zdravje pomembna, kot tudi vrhunski športniki različnih disciplin.