LSP Oat King The Masterpiece

LSP Oat King The Masterpiece

VELIKOST:
Cena z DDV:
2,90 €
DODAJ V KOŠARICO

  

 

Opis izdelka

Odlična energijska tablica primerna za zajtrk, malico ali kot nadomestek katerega drugega obroka. Priporočamo, da jo zaradi velike kalorične vrednosti zvečer ne uživate. Ne vsebuje glutena.

 

 

Ekipa UltimaxCore® priporoča uravnoteženo, raznoliko prehrano in zdrav način življenja.

 

Sestava

Hranilna vrednost:

 

115 g 100 g

Energijska vrednost 553 kcal (2316 kJ) 481 kcal (2014 kJ)
Beljakovine 9,9 g 8,6 g
Ogljikovi hidrati 56 g 48,7 g
- od tega sladkorji 36,7 g 31,9 g
Maščobe 32,2 g 27,1 g
- od tega nenasičene maščobne kisline 13,8 g 12 g
Vlaknine 4,3 g 3,7 g
Natrij 0,23 g 0,2 g

 

Sestavine:

25% brezglutenski oves, 17% arašidovo maslo (praženi arašidi, repičino olje, sladkor, palmovo olje, sol), 17% karamela (kondenzirano, glukozni sladkor, lahka melasa, palmovo olje, maslo, sladkor, voda, emulgator digliceridna maščobna kislina, stabilizator pektin, sol, naravna aroma), 17% belgijska mlečna čokolada (33,5% kakava, 26% suhe snovi v čokoladi, sladkor, kakavovo maslo, polnomastno mleko v prahu, kakavova masa, emulgator sojin lecitin, naravna vanilija), maslo, invertni sladkor, 1% ameriški oreh.

 

O proizvajalcu

 

Ekipa LSP® je specializirana za raziskave, razvoj in proizvodnjo sofisticirane športne prehrane na najvišji kakovostni ravni. Podjetje LSP® je bilo ustanovljeno leta leta 1998 v mestu Hürth v bližini Kölna. Leta 2004 se je podjetje preselilo v večje in tehnično modernejše prostore v Bonnu. LSP® športna prehrana je sinonim za kakovost in uspešnost proizvodov, ki uživa poseben ugled v športni prehranski industriji. Kdor to pozna, ceni naše izdelke. Brezkompromisna maksimalna učinkovitost LSP® izdelkov presega najvišja pričakovanja kupcev, ki res poznajo ponudbo na trgu. Strokovnjake znova in znova navdušujejo naše inovativne razvojne novosti, zaradi česar smo največkrat nagrajeno podjetje v Nemčiji. Vsak dan uporabljamo naše dolgoletne izkušnje, znanje in našo strokovnost za razvoj novih, boljših in unikatnih izdelkov v naših laboratorijih. To je mogoče le z najboljšimi surovinami, usposobljeno, motivirano ekipo zaposlenih in napredno proizvodno opremo. Naši kupci so osveščeni rekreativci vseh starosti, ki jim je postava in zdravje pomembna, kot tudi vrhunski športniki različnih disciplin.