LSP Oat King Okusna čokolada

LSP Oat King Okusna čokolada

VELIKOST:
Cena z DDV:
1,90 €
DODAJ V KOŠARICO

  

 

Opis izdelka

Odlična energijska tablica primerna za zajtrk, malico ali kot nadomestek katerega drugega obroka. Priporočamo, da jo zaradi velike kalorične vrednosti zvečer ne uživate.

 

 

Ekipa UltimaxCore® priporoča uravnoteženo, raznoliko prehrano in zdrav način življenja.

 

Sestava

Hranilna vrednost:

 

95 g 100 g

Energijska vrednost 439 kcal (1780 kJ) 462 kcal (1873 kJ)
Beljakovine 3,6 g 3,8 g
Ogljikovi hidrati 48,5 g 51 g
- od tega sladkorji 29,5 g 31 g
Maščobe 23,8 g 25 g
- od tega nenasičene maščobne kisline 6,6 g 7 g
Vlaknine 3 g 3,2 g
Natrij 283 mg 298 mg

 

Sestavine:

30% ovseni kosmiči, čokoladni preliv (sladkor, rastlinsko olje, glukozni sirup, voda, masten kakav v prahu, sirotka v prahu, humektantov, emulgator: sorbitan tristearat, digliceridna mašč. kislina, sol, konzervans kalijev sorbat, barva: titanov dioksid, aroma), zlati sirup, rastlinska margarina (rastilnsko olje, voda, sol, naravna aroma), surovi trsni sladkor, čokoladni čips (sladkor, kakav, kakavovo maslo, sojin licitin, arome). Lahko vsebuje sledove orehov, arašidov in sezama.

 

O proizvajalcu

 

Ekipa LSP® je specializirana za raziskave, razvoj in proizvodnjo sofisticirane športne prehrane na najvišji kakovostni ravni. Podjetje LSP® je bilo ustanovljeno leta leta 1998 v mestu Hürth v bližini Kölna. Leta 2004 se je podjetje preselilo v večje in tehnično modernejše prostore v Bonnu. LSP® športna prehrana je sinonim za kakovost in uspešnost proizvodov, ki uživa poseben ugled v športni prehranski industriji. Kdor to pozna, ceni naše izdelke. Brezkompromisna maksimalna učinkovitost LSP® izdelkov presega najvišja pričakovanja kupcev, ki res poznajo ponudbo na trgu. Strokovnjake znova in znova navdušujejo naše inovativne razvojne novosti, zaradi česar smo največkrat nagrajeno podjetje v Nemčiji. Vsak dan uporabljamo naše dolgoletne izkušnje, znanje in našo strokovnost za razvoj novih, boljših in unikatnih izdelkov v naših laboratorijih. To je mogoče le z najboljšimi surovinami, usposobljeno, motivirano ekipo zaposlenih in napredno proizvodno opremo. Naši kupci so osveščeni rekreativci vseh starosti, ki jim je postava in zdravje pomembna, kot tudi vrhunski športniki različnih disciplin.