Syntech SYN-NO-VATOR Crea+ - 300kaps

Syntech SYN-NO-VATOR Crea+ - 300kaps

Cena z DDV:
54,90 €
DODAJ V KOŠARICO

  

 

Opis izdelka

 

SynNOvator Crea+ je močna sinergistična mešanica NO-ojačevalcev, "double buffered" kreatina in energijske mešanice. Izdelek je idealen za tiste, ki bi radi pridobili več moči, izboljšali svojo mišično napetost, intenzivnost treninga in regeneracijo mišic. Izdelek je na voljo v kapsulah.

Ključne sestavine na odmerek:
7,2g Triple Action NO Matrix - je sestavljen iz 4g arginina AKG, 2g citrulin malalata in 1,2g ornitina. Te tri sinergijske sestavine povečajo nivo dušikovega oksida, ki nadzira pretok krvi in poveča pretok hranilnih snovi v mišice. Posledično optimizira mišice, povečuje proizvodnjo kisika, pospeši razstrupljevanje in zagotovi večji mišični volumen in boljšo rast. Arginin in ornitin prav tako simulirata sproščanje rasnih hormonov, citrulin malat pa zavira nastajanje mlečne kisline in je v pomoč pri mišični utrujenosti.

4g Crea-Trona® double buffered - čist kreatin za več moči in pospešeno rast mišic. SynTech™ namesto alkalnega kreatina prednostno uporablja Crea-Trona®, saj je stabilen v kislem okolju želodca in se lažje absorbira. Natrijev hidrogenkarbonat "buffer" v Crea-Trona® podpira tudi naravni bikarbonat "buffer", ki izboljša vašo izvedbo intenzivnega treninga. Optimalni rezultati se pokažejo z zaužitjem 3 gramov. Crea-Trona® se popolnoma vpije in ne povzroča zastajanja vode v telesu, kar je idealno pri pridobivanju na moči in pusti mišični masi.

1g Energy & Mental Focus mešanica - sestavljena je iz 500mg guarane in 500mg teobromina, ki poveča koncentracijo, izboljša reakcijski čas in pozornost ter zmanjšuje utrujenost.

 

Ekipa UltimaxCore® priporoča uravnoteženo, raznoliko prehrano in zdrav način življenja.

 

Sestava

Hranilna vrednost: 

 

2 odmerka = 10 kaps 100 g

Energijska vrednost 32,85 kcal (139,6 kJ) 236 kcal (1003 kJ)

Beljakovine
Crea+

8,21 g 59 g

Strength, Power & Endurance
Crea-Trona® double buffered kreatin

 4 g 28,74 g 
Triple Action Nitric Oxide Matrix 7,2 g 54,7 g
- arginin alfa ketoglutarin 4 g 28,74 g
- citrulin malat 2 g 14,37 g
- ornitin 1,2 g 8, 62 g
Energy&Mental focus mešanica 1 g 7,18 g
- guarana 0,5 g 3,59 g
- teobromin 0,5 g 3,59 g

 

Sestavine:

arginin alfa-ketoglutarat, Crea-Trona™ Double Buffered kreatin, citrulin malat, želirno sredstvo (želatina), ornitin, guarana, teobromin, sredstvo proti strjevanju (magnezijev searat, silicijev dioksid)

 

Priprava:

1 odmerek = 5 kapsul - zaužijete dva odmerka na dan, vsak dan v tednu

  • na dan treninga: 1 odmerek zjutraj na prazen želodec, 1 odmerek 20min pred treningom
  • ko ne trenirate: 1 odmerek zjutraj na prazen želodec, 1 odmerek pred kosilom ali večerjo

 

O proizvajalcu

SYNTECH™ je sinonim za KAKOVOST, VARNOST in VISOKO dozirane izdelke.

SynTech™ in naša ekipa strokovnjakov vam bo pomagala, da boste dobili najboljše za sebe! Ne glede na to ali želite izgubiti težo, povečati mišično maso, optimizirati učinkovitost ali povečati svoj ​​zdrav način življenja je SynTech prava izbira! Ni važno s katerim športom se ukvarjate ali kakšni so cilji, vse mora biti ravno prav. Poleg treninga, okrevanja in spanja mora biti tudi prehrana uravnotežena in dobro časovno usklajena. Za ves trud, ki se vlaga za dosego ciljev si zaslužite samo najboljše dodatke, ki dejansko delujejo. Zato smo tu mi, da vam pomagamo doseči zastavljene cilje. Ponosni smo, da vam lahko ponudimo naš izbor izdelkov, ki temeljijo na sloganu "formulirani brez kompromisov". SynTech™ si je v fazi razvoja svojih produktov zastavil visoko kakovost in optimalno delovanje.

 

Da bi to dosegel je moral spoštovati 4 ključne parametre:

 1. Inovativne in znanstveno osnovane izdelke

SynTech™ ne stoji za tako imenovanimi "hyped" izdelki, ki temeljijo na "perspektivnih študijah". Prav tako ne vsebuje popolnoma novih, nejasnih sestavin, ki vodijo k slabim razultatom. Moč SynTech™ leži v njihovi pazljivi kombinirani mešanici sestavin, ki temeljijo na znanstvenih dokazih. 

 

2. SynTech™ uporablja le najboljše sestavine

Je eno redkih podjetij, ki pri svoji proizvodnji odločno in izključno uporablja sestavine "blagovnih znamk". Samoumevno je, da so te dražje, vendar ponujajo številne pomembne prednosti: sestavine so vrhunske kakovosti. Prednost dajejo blagovnim znamkam proizvedenim v Evropi, ker so le te pod stalnim strogim preverjanjem proizvodnje in kakovosti. Poleg tega sestavine blagovnih znamk temeljijo na znanstvenih publikacijah in raziskavah. Izdelki pa so sledljivi na ravni sestavin, kar močno izboljšuje kakovost in varnost hrane.

 

3. SynTech™ uporablja le polne količine aktivnih odmerkov

Mnogi proizvajalci prehranskih dopolnil pravilnega doziranja ne jemljejo resno. Vse prepogosto dodajo le majhne količine aktivne snovi v njihove izdelke, kar vodi do slabe učinkovitosti. Vendar SynTec™ ne ponuja izdelkov, ki temeljijo na tako imenovanih "lastniških mešanicah", ki vsebujejo poddozirane ali odvečne sestavine. SynTech™ izdelki vsebujejo popolno količino aktivnih odmerkov. Prepričani smo, da je dodana vrednost za športnika višja, če se izločijo odvečne sestavine in doda pravilna količina aktivnih snovi. 

 

4. Vsi izdelki so oblikovani v sinergiji.

Vsebujejo kombinacijo sestavin, ki sodelujejo med seboj, omogočajo optimalno delovanje in zagotavljanje največje učinkovitosti. Poleg tega so proizvodi SynTech™ lahko prebavljivi in odličnega okusa.