LSP Protein Pudding - Vanilla 300g

LSP Protein Pudding - Vanilla 300g

Cena z DDV:
13,90 €
DODAJ V KOŠARICO

  

 

Opis izdelka

  • Izjemno visoka vsebnost beljakovin
  • Samo največ 0,7 g maščob
  • Nizka vsebnost ogljikovih hidratov
  • Brez dodanega sladkorja
  • Brez dodane želatine ali žitaric
  • Brez konzervansov
  • S pomembnimi vitamini
  • S kalcijem in magnezijem


Neverjetno poln okus in nežna, kremasta tekstura naredi LSP® BELJAKOVINSKI puding® pravo okusno doživetje. Zaradi nizke vsebnosti ogljikovih hidratov, je odlična tudi za dieto in je enostavno in hitro pripravljen (v eni minuti).

 

LSP® PROTEIN puding® ustreza dietnim zahtevam zdravstveno osveščenih pripravkov, saj je v skladu vsakodnevne navade potrošnikov. Prav zato je prehransko prijetna in zdrava alternativa za mlade in stare - za aktivne in za ljudi, ki cenijo preprostost.

 

Ekipa UltimaxCore® priporoča uravnoteženo, raznoliko prehrano in zdrav način življenja.

 

Sestava

Hranilna vrednost:

 

na 100 g na 30 g

Energijska vrednost 1513 kJ (362 kcal)  
Beljakovine 74 g 22,2 g
Ogljikovi hidrati 11,7 g 3,5 g
- od tega sladkorji 0,4 g 0,12g
Maščobe 1,1 g 0,33 g
- od tega nasičene maščobne kisline 0,7 g  
Vlaknine 0,7 g 0,21 g
Natrij 0,138 g 0,04 g

Vitamini    

Vitamin C 68 mg  
Niacin 20 mg  
Vitamin E 11 mg  
Pantotenska kislina 6,9 mg  
Vitamin B6 2,2 mg  
Vitamin B2 2 mg  
Vitamin B1 1,6 mg  
Folna kislina 229 µg  
Biotin 170 µg  
Vitamin B12 2,4 µg  
Kalcij 980 mg  
Magnezij 214 mg  

 

Sestavine:

Mlečne beljakovine, koruzni škrob, sirotkine beljakovine, jogurt v prahu, jajčni protein, aroma, gostilo guar gumi in karagenan, magnezij, vanilija v prahu (0,5%), sladila acesulfam K in sukraloza, natrijev klorid, citronska kislina, L-askorbinska kislina, niacin, vitamin E acetat, kalcijev D pantotenat, vitamin B6 hidroklorid, vitamin B2, tiamin mononitrat, barvilo betakaroten, folna kislina, biotin, cianokobalamin

 

Priprava:

V posodo pripravite 200 ml posnetega mleka (1,5% maščobe). Da bi ohranili nizko vsebnost ogljikovih hidratov, priporočamo, da za pripravo uporabite sojino mleko, ki vsebuje samo 0,7% ogljikovih hidratov. 30 g LSP® BELJAKOVINSKEGA pudinga® (tri polne jušne žlice) dodamo v pripravljeno mleko in z mešalnikom mešamo eno minuto. Naš pripravek lahko pustimo v hladilniku počivati 10 minut, da se še dodatno zgosti.

 

O proizvajalcu

 

Ekipa LSP® je specializirana za raziskave, razvoj in proizvodnjo sofisticirane športne prehrane na najvišji kakovostni ravni. Podjetje LSP® je bilo ustanovljeno leta leta 1998 v mestu Hürth v bližini Kölna. Leta 2004 se je podjetje preselilo v večje in tehnično modernejše prostore v Bonnu. LSP® športna prehrana je sinonim za kakovost in uspešnost proizvodov, ki uživa poseben ugled v športni prehranski industriji. Kdor to pozna, ceni naše izdelke. Brezkompromisna maksimalna učinkovitost LSP® izdelkov presega najvišja pričakovanja kupcev, ki res poznajo ponudbo na trgu. Strokovnjake znova in znova navdušujejo naše inovativne razvojne novosti, zaradi česar smo največkrat nagrajeno podjetje v Nemčiji. Vsak dan uporabljamo naše dolgoletne izkušnje, znanje in našo strokovnost za razvoj novih, boljših in unikatnih izdelkov v naših laboratorijih. To je mogoče le z najboljšimi surovinami, usposobljeno, motivirano ekipo zaposlenih in napredno proizvodno opremo. Naši kupci so osveščeni rekreativci vseh starosti, ki jim je postava in zdravje pomembna, kot tudi vrhunski športniki različnih disciplin.