LSP Protein Pudding - Chocolate 300g

LSP Protein Pudding - Chocolate 300g

Cena z DDV:
13,90 €
DODAJ V KOŠARICO

  

 

Opis izdelka

  • Izjemno visoka vsebnost beljakovin
  • Samo največ 0,7 g maščob
  • Nizka vsebnost ogljikovih hidratov
  • Brez dodanega sladkorja
  • Brez dodane želatine ali žitaric
  • Brez konzervansov
  • S pomembnimi vitamini
  • S kalcijem in magnezijem


Neverjetno poln okus in nežna, kremasta tekstura naredi LSP® BELJAKOVINSKI puding® pravo okusno doživetje. Zaradi nizke vsebnosti ogljikovih hidratov, je odlična tudi za dieto in je enostavno in hitro pripravljen (v eni minuti).

 

LSP® PROTEIN puding® ustreza dietnim zahtevam zdravstveno osveščenih pripravkov, saj je v skladu vsakodnevne navade potrošnikov. Prav zato je prehransko prijetna in zdrava alternativa za mlade in stare - za aktivne in za ljudi, ki cenijo preprostost.

 

Ekipa UltimaxCore® priporoča uravnoteženo, raznoliko prehrano in zdrav način življenja.

 

Sestava

Hranilna vrednost:

 

na 100 g na 30 g

Energijska vrednost 1537 kJ (367 kcal) 461 kJ (110 kcal)
Beljakovine 72 g 21,6 g
Ogljikovi hidrati 14,1 g 4,23 g
- od tega sladkorji 4,1 g 1,23 g
Maščobe 1,2 g 0,36 g
- od tega nasičene maščobne kisline 0,6 g 0,18 g
Vlaknine 0,7 g 0,21 g
Natrij 0,15 g 0,05 g

Vitamini    

Vitamin C 68 mg  
Niacin 20 mg  
Vitamin E 11 mg  
Pantotenska kislina 6,9 mg  
Vitamin B6 2,2 mg  
Vitamin B2 2 mg  
Vitamin B1 1,6 mg  
Folna kislina 229 µg  
Biotin 0,17 mg  
Vitamin B12 2,4 µg  
Kalcij 980 mg  
Magnezij 214 mg  

 

Sestavine:

Mlečne beljakovine, koruzni škrob, kakav v prahu - razoljen 7% (vsebuje emulgator sojalecitine), sirotkine beljakovine, jajčni protein, gostilo guar gumi in karagenan, aroma (vsebuje laktozo), magnezijev karbonat, sladila acesulfam K in sukraloza, natrijev klorid, vitamin C, niacin, vitamin E acetat, kalcijev D pantotenat, vitamin B6, vitamin B1 nitrat, folna kislina, biotin, vitamin B12

 

Priprava:

V posodo pripravite 200 ml posnetega mleka (1,5% maščobe). Da bi ohranili nizko vsebnost ogljikovih hidratov, priporočamo, da za pripravo uporabite sojino mleko, ki vsebuje samo 0,7% ogljikovih hidratov. 30 g LSP® BELJAKOVINSKEGA pudinga® (tri polne jušne žlice) dodamo v pripravljeno mleko in z mešalnikom mešamo eno minuto. Naš pripravek lahko pustimo v hladilniku počivati 10 minut, da se še dodatno zgosti.

 

O proizvajalcu

 

Ekipa LSP® je specializirana za raziskave, razvoj in proizvodnjo sofisticirane športne prehrane na najvišji kakovostni ravni. Podjetje LSP® je bilo ustanovljeno leta leta 1998 v mestu Hürth v bližini Kölna. Leta 2004 se je podjetje preselilo v večje in tehnično modernejše prostore v Bonnu. LSP® športna prehrana je sinonim za kakovost in uspešnost proizvodov, ki uživa poseben ugled v športni prehranski industriji. Kdor to pozna, ceni naše izdelke. Brezkompromisna maksimalna učinkovitost LSP® izdelkov presega najvišja pričakovanja kupcev, ki res poznajo ponudbo na trgu. Strokovnjake znova in znova navdušujejo naše inovativne razvojne novosti, zaradi česar smo največkrat nagrajeno podjetje v Nemčiji. Vsak dan uporabljamo naše dolgoletne izkušnje, znanje in našo strokovnost za razvoj novih, boljših in unikatnih izdelkov v naših laboratorijih. To je mogoče le z najboljšimi surovinami, usposobljeno, motivirano ekipo zaposlenih in napredno proizvodno opremo. Naši kupci so osveščeni rekreativci vseh starosti, ki jim je postava in zdravje pomembna, kot tudi vrhunski športniki različnih disciplin.